We are NetNordic

NetNordic er en Nordisk systemintegrator og tjensteleverandør. Vi spesialiserer oss på løsninger og tjenester for virksomkritisk infrastruktur innen cybersikkerhet, sikre cloudbaserte datasentre, sikre nettverk og sikker integrert samhandling. Vi lever for teknologi og elsker smarte løsninger. Vi er bedriftens “Best Companion”.

Vi bruker innovativ markedsledende teknologi og skreddersydde løsninger for å møte deres behov, spesifikt for deres bransje. Sammen med våre kompetente tekniske rådgivere og høyt sertifiserte IT-konsulenter øker vi deres forretningsverdi ved tilpasning og integrering av applikasjoner og skyinfrastruktur. Vi leverer alt fra arkitektur og design, til implementering og prosjektledelse, samt support- og driftstjenester med digitale ende-til-ende mobiliseringstjenester.

Vårt mål

Vårt mål er å være den mest pålitelige partneren innen ledende digital ende-til-ende mobilisering, multisky og applikasjoner i Norden. Vi ønsker å hjelpe våre kunder med deres digitale reise gjennom design, implementering, testing til management av neste generasjons IT- løsninger og tjenester.

Innholdskategori

Innhold

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail