Vi oppdaterer deres ansatte på den nyeste teknologien

Målet vårt er at vi til enhver tid skal kunne tilby våre kunder den best tilgjengelige kompetansen, dette gjennom opplæring fra NetNordic.

Opplæring gir kunnskapsløft

Mange savner opplæring i arbeidsplassens digitale verktøy. Det hjelper lite å innføre digitale tjenester i etater og bedrifter dersom ikke de ansatte er i stand til å bruke dem på en effektiv og proaktiv måte. NetNordic har sett viktigheten av at brukerne får tilrettelagt opplæring i digitale verktøy. Vi tilbyr tilpasset opplæring i de applikasjonene og systemene vi leverer. Dette for å sikre at tjenestene vi leverer brukes til sin sanne effekt av brukerne i din virksomhet.

Skreddersydde kurs 

Når vi holder kurs benytter vi oss av både interne ressurser og eksterne samarbeidspartnere, som er spesialister innen aktuelle fagdisipliner. Dette for å sikre nødvendig kunnskapsløft. Målet vårt er at vi til enhver tid skal kunne tilby våre kunder den best tilgjengelige kompetansen fra fagdyktige individer som viser til bred praktisk erfaring.

NetNordic tilbyr både skreddersydde og produktorienterte kurs, arbeidsmøter (workshops) og seminarer:

  • Generelle kurs 
  • Workshops
  • Produktorienterte kurs 
  • Skreddersydde kurs
  • Seminarer

Kursene avholdes hos NetNordic eller hos kunde, dette spesifiseres etter behov eller ønsker fra deg.

Utdanning_web

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail