Contact by mail

Om NetNordic

NetNordic’s fokus er i å skape og levere intelligente integrasjoner, med spesialisering på løsninger og tjenester for virksomhetskritisk infrastruktur innenfor løsningsområdene cybersikkerhet, sikre nettverk, sikre datasentre og sikker integrert kommunikasjon. Vi er en nordisk leverandør av sky og infrastruktur og baner vei for å forbedre ditt virksomhetskritiske arbeid. NetNordic forenkler kompleksitet!

Vi bruker innovativ markedsledende teknologi og skreddersydde løsninger for å møte deres behov, spesifikt for deres bransje. Sammen med våre kompetente tekniske rådgivere og høyt sertifiserte IT-konsulenter øker vi deres forretningsverdi ved tilpasning og integrering av applikasjoner og skyinfrastruktur. Vi leverer alt fra arkitektur og design, til implementering og prosjektledelse, samt support- og driftstjenester med digitale ende-til-ende mobiliseringstjenester.

Kunder velger å jobbe med oss ​​basert på tillit. I tillegg nevnes objektive funksjonelle dialoger, vår forståelse for deres behov og vårt sterke engasjement. Våre senioreksperter og spesialister har bred IT-kunnskap og ekspertise. Vår virksomhet er alltid fokusert på én ting: at kundenes IT-miljøer er sikre og tilgjengelige, døgnet rundt, hele året.

«Vi samarbeider med ledende globale leverandører innenfor hvert fokusområde og er stolte av å både ha de høyeste sertifiserte konsulentene og den beste kundestøtten. Vårt mål er å være kundenes «Best Companion» på deres digitaliseringsreise!»

Vi leverer virksomhetskritiske integrasjoner og tjenester

Den ledende partneren innen digital ende-til-ende mobilisering

Med forskjellige driftsmodeller, leverer NetNordic løsninger og tjenester til mellomstore og store bedrifter innen både privat og offentlig sektor. NetNordic bygger og administrerer IT-løsninger for fremtiden, med fokus på viktige kundevertikaler og sterk lokal og regional tilstedeværelse.

Vårt mål er å være den mest pålitelige partneren innen ledende digital ende-til-ende mobilisering, multisky og applikasjoner i Norden. Vi ønsker å hjelpe våre kunder med deres digitale reise gjennom design, implementering, testing til management av neste generasjons IT- løsninger og tjenester.

Ved å bruke markedsledende teknologi, sammen med våre kompetente rådgivere og høyt sertifiserte IT-konsulenter, kan vi hjelpe våre kunder med å nå sine forretningsmål!

Vårt mål er å være deres «Best Companion»!

Vi etterstreber alltid å være våre kunders «Best Companion». NetNordic ønsker å hjelpe våre kunder med deres digitale arbeid gjennom design, implementering, testing og management av neste generasjons løsninger og tjenester.

Vi er ambisiøse, teamorienterte og pålitelige

Vi er et Nordisk selskap

NetNordic har om lag 500 ansatte, representert i datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Totalt har vi 13 kontorer over hele Norden.

NetNordic vokser jevnt, dels gjennom oppkjøp, men også organisk. I løpet av 2020 omsatte NetNordic for 1,8 milliarder kroner.

NetNordics misjon er å bygge og levere løsninger og tjenester for et bedre samfunn.

Det «lille» store selskapet!

NetNordic handler raskt, er smidige og fleksible sammen med våre kunder. Vi jobber veldig hardt for å få kundene våre til å føle seg spesielle, sett og hørt. Som kunde i NetNordic har du alltid tilgang til de beste menneskene innen i bransjen, som er der kun for å hjelpe deg med dine IT-behov. Våre ansatte er de aller beste på det de gjør og er godt trent, erfarne og høyt sertifisert på den aller nyeste teknologien.

NetNordic er små nok til å gi deg spesiell og personlig service, men vi er også store nok til å dekke dine IT-behov.

VI LEVERER VERDI – DIN PÅLITELIGE RÅDGIVER I DIGITALISERINGSREISEN

NetNordic Group

NetNordic ble grunnlagt i 2001 og har gjennom årene vokst både organisk og gjennom oppkjøp. Vi har et sterkt og tett forhold til markedets ledende teknologiprodusenter. Vårt mål er å være våre kunders «Best Companion» og derved realisere kundens fulle potensial gjennom design, leveranse, test og management av neste generasjons løsninger og tjenester innenfor cybersikkerhet, datasentre, nettverk og integrert kommunikasjon. Vi forbedrer din forretningskritiske virksomhet og er din nordiske løsnings- og tjenesteleverandør av sky og infrastruktur.

NetNordic består av morselskapet NetNordic Group AS hvor følgende datterselskaper er med på å danne konsernet: NetNordic Norway AS, NetNordic Sweden AB, NetNordic Denmark A/S og NetNordic Finland OY. Hovedaksjonær i NetNordic Group er Norvestor (privat kapital), med ca. 60 % av aksjene, mens de øvrige aksjene eies av de ansatte.

Norvestor

Norvestor er et ledende private equity-selskap med fokus på oppkjøp på lavere mellommarkeder i Norden. Teamet har jobbet sammen siden 1991 og har skapt et av de mest erfarne private equity-teamene i Norden, etter å ha utført 71 investeringer med >250 tilleggs oppkjøp, i tillegg til å gjennomføre 50 utganger, inkludert 15 børsnoteringer. Fondet søker å investere i vekstselskaper i det nordiske mellommarkedet som har potensial til å oppnå en ledende nordisk eller internasjonal posisjon, typisk gjennom organisk vekst, oppkjøp på tvers av fragmenterte bransjer eller ved geografisk ekspansjon. Norvestor investerer typisk i selskaper som leverer tjenester, ofte hvor digitalisering eller tilgjengelig teknologi kan utnyttes for å oppnå bærekraftige effektivitetsgevinster og skape reell verdi for kunder og samfunn.

Les mer på www.norvestor.com