Om oss

NetNordic er en nordisk systemintegrator med fokus på løsninger og tjenester innen nettverk, kommunikasjon, sikkerhet og datasenter. Vi skal være bedriftens «best companion», altså hjelpe våre kunder med deres unike IT-utfordringer, slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet.

NetNordic ble stiftet i 2001, og har gjennom årene vokst organisk og gjennom oppkjøp. NetNordic har partnerskap med markedsledende produsenter og tilbyr løsninger og tjenester basert på kundenes behov. Vi hadde en omsetning på 1,5 milliarder i 2019, og teller 380 ansatte i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Vi leverer avanserte sikkerhets-, nettverks- og kommunikasjonsløsninger som endrer måten våre kunder gjør forretninger på.

Av de 380 ansatte er hovedparten tekniske konsulenter, systemeksperter, prosjektledere og systemutviklere. NetNordic drifter løsningene for store virksomheter hvor løsningene er kritiske og sentrale i kundens ambisjon om å levere effektive og fremtidsrettede tjenester. NetNordic leverer support og tjenester gjennom definerte SLA, NetNordic 365 tjenesteportefølje og vårt egen 365/24/7 bemannet Network Operation Center (NOC) og Security Operation Center (SOC).

Nordisk organisasjon

NetNordic består av morselskapet NetNordic Group AS hvor følgende datterselskaper inngår i konsernet: NetNordic Norway AS, NetNordic Sweden AB, NetNordic Denmark A/S og NetNordic Finland OY.

NetNordic Group er eid av NetNordic Holding AS. Største eier er Norvestor (privat kapital), med ca. 60% av aksjene, mens øvrige aksjer eies av ansatte.Leverandør med merverdi – En rådgiver du kan stole på

IT-løsninger utviklet for fremtidens behov

Hos NetNordic vet vi at dine IT-investeringer har betydning for hvordan din bedrift klarer seg i fremtiden. Derfor tilbyr vi fleksible IT-løsninger på åpne standarder – løsninger som kan vokse med din bedrift.

Kompetente konsulenter

Vi tilbyr kompetente IT-konsulenter som gir deg adgang til markedets beste produkter og services. Vi har bygd opp partnerstatus på Elite-, Platin- eller Gold-nivå hos globale teknologipartnere. Våre IT-konsulenter vil sikre deg de absolutt beste løsningene.

Nordisk driftssenter

Din løsning er i sikre hender, når NetNordic tar ansvar for din IT-drift. Vårt driftssenter har omfattende erfaring med overvåking og drift av noen av de mest forretningskritiske nettverk i Norden. Og du har 24/7‑adgang til våre tjenester.

Personlig rådgiver


+47 67 247 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.

Personlig rådgiver


+47 67 247 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.