Contact by mail

Om NetNordic

I en verden hvor den teknologiske utviklingen endrer seg raskt, står både myndigheter, offentlige institusjoner, og det private næringslivet overfor utfordringer med å holde tritt. Dagens teknologi gjør det mulig å kommunisere, analysere, og løse problemer på en måte de færreste kunne forestille seg for bare noen tiår siden.  

De som tar denne teknologien i bruk, vil få det beste ut av sine kritiske ressurser. De som ikke gjør det, risikere å falle bak. 

NetNordic er arkitekten bak mye av den skjulte teknologien som holder bedrifter og samfunnet sammen. Vi er en ledende nordisk systemintegrator, og leverer markedets mest moderne teknologi, spesifikt for din bransje, og skreddersydd for dine behov. Vi er stolte av å samarbeide med Nordens fremste teknologiske leverandører, og sammen med våre høyt sertifiserte IT-konsulenter, sikrer vi at du ikke bare er med i det digitale kappløpet – men at du leder det.  

Vi leverer virksomhetskritiske integrasjoner og tjenester

NetNordics misjon er å bidra til et bedre samfunn gjennom smarte og sikre løsninger innen cybersikkerhet, nettverk, datasentre, og integrerte kommunikasjonsløsninger. Vi legger grunnlaget for at våre eldre kan fortsette å bo trygt i sine hjem. Vi sikrer at offshorearbeidere operer trygt og at sensitiv data er skjermet. Vi sikrer at nødetatene kan kommunisere effektivt når tiden er hellig. Vi bygger sky- og samhandlingsløsninger som bedriftens ansatte i stand til å samarbeide trygt og effektivt på tvers av geografiske grenser. 

Vi er din «Best Companion»

Vi liker å se på oss selv som bedriftens viktigste støttespiller – en teknologisk partner som sørger for at virksomheten ligger i front av den teknologiske utviklingen og får det beste ut av sin data og sine mennesker. Vi lever for teknologi og elsker smarte løsninger. Vi er NetNordic, og vi er bedriftens «Best Companion»

Vi er et Nordisk selskap

NetNordic har cirka 650 ansatte, representert i datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Totalt har vi 17 kontorer over hele Norden.

NetNordic vokser jevnt, dels gjennom oppkjøp, men også organisk. I løpet av året 2022 var NetNordics omsetning (proforma) på 2,1 milliarder kroner.

NetNordics misjon er å bygge og levere løsninger og tjenester for et bedre samfunn.

VI LEVERER VERDI – DIN PÅLITELIGE RÅDGIVER I DIGITALISERINGSREISEN

NetNordic Group

NetNordic er en Nordisk systemintegrator og tjenesteleverandør, spesialisert på løsninger og tjenester innen cybersikkerhet, sikre skybaserte datasentre, sikre nettverk og sikker integrert kommunikasjon. Selskapet har partnerskap med markedsledende produsenter og leverer skreddersydde teknologiske løsninger for samfunnskritiske bransjer som velferds-, offshore-, finans-, hotell-, og utdanningssektoren, og støtter en rekke større og mellomstore virksomheter innen både offentlig og privat sektor. NetNordic lever for teknologi og elsker smarte løsninger, og har som mantra at de er bedriftens “Best Companion”.

Norvestor

Norvestor er et ledende private equity-selskap med fokus på oppkjøp på lavere mellommarkeder i Norden. Teamet har jobbet sammen siden 1991 og har skapt et av de mest erfarne private equity-teamene i Norden, etter å ha utført 71 investeringer med >250 tilleggs oppkjøp, i tillegg til å gjennomføre 50 utganger, inkludert 15 børsnoteringer. Fondet søker å investere i vekstselskaper i det nordiske mellommarkedet som har potensial til å oppnå en ledende nordisk eller internasjonal posisjon, typisk gjennom organisk vekst, oppkjøp på tvers av fragmenterte bransjer eller ved geografisk ekspansjon. Norvestor investerer typisk i selskaper som leverer tjenester, ofte hvor digitalisering eller tilgjengelig teknologi kan utnyttes for å oppnå bærekraftige effektivitetsgevinster og skape reell verdi for kunder og samfunn.

Les mer på www.norvestor.com