Contact by mail

Markedet for trådløst bredbånd basert på fast trådløs aksess (FTB eller FWA – Fixed Wireless Access på engelsk) vokser svært raskt. Med 5G er det et godt alternativ til faste linjer basert på kobber, koaks og fiber. 

NetNordic leverer løsninger til både etablerte operatører og nye aktører som satser på trådløst bredbånd. 

Med markedets beste 5G mottager og markedets beste WiFi mesh løsning sikres alle hjem et godt bredbånd uavhengig av lokasjon og størrelse på hjemmet.

NetNordic private 5G

For nye aktører leverer vi hele verdikjeden som en tjeneste. Dette omfatter alt fra kundeplassert utstyr, internettaksess og IP håndtering med CGNAT (Carrier Grade Network Address Translation) til selvbetjeningsportaler og helautomatisk ordre-, faktura- og managementsystem. På denne måten kan NetNordic hjelpe operatører med å lansere en komplett FTB tjeneste i markedet i løpet av noen få uker og ikke måneder som er vanlig for slike tjenester. 

Som ny trådløs bredbånd tjenestetilbyder har du to valg:

  • Bruke radionettet til en av de tre etablerte mobiloperatørene i Norge dersom du skal tilby en landsdekkende tjeneste
  • Etablere et eget lokalt mobilnett basert på de nye frekvensene som NKOM har frigjort til private 5G nettverk

NetNordic kan hjelpe deg med å finne løsningen som passer best inn i din forretningsstrategi. 

Det er også verdt å legge merke til at for de etablerte aktørene på trådløst mobilt bredbånd så er NetNordic en stor leverandør både av utstyr og tjenester.

Så enten du er en ny eller etablert operatør for 5G trådløst bredbånd, så ta kontakt med NetNordic. Vi har gode og kosteffektive løsninger basert på den siste teknologien fra de de ledende mobil- og nettverksprodusentene i verden. 


«Det var forbausende raskt og enkelt å etablere en 5G trådløs bredbåndstjeneste i markedet basert på NetNordics alt-i-en-boks løsning» 

Les også mer om vår private 5G nett

Det var forbausende raskt og enkelt å etablere en 5G trådløs bredbåndstjeneste i markedet basert på NetNordics alt-i-en-boks løsning