Contact by mail

I takt med at stadig flere virksomheter flytter sine operasjoner til «skyen», tiltrekker man seg også oppmerksomhet fra målrettede cyberkriminelle. NetNordic hjelper deg å få på plass moderne teknologi så din skysikkerhet blir ivaretatt. 

Økte trusler mot skyløsninger

Skyløsninger blir en stadig større del av den digitale infrastrukturen. Disse tjenestene tilbyr betydelige fordeler som skalerbarhet, tilgjengelighet, og reduserte kostnader sammenlignet med tradisjonelle IT-infrastrukturer. Det er imidlertid disse samme fordelene som gjør dem til attraktive mål for angripere. 

Den økende avhengigheten av skytjenester utvider virksomhetens angrepsflate, noe som gjør dem mer sårbare for cyberangrep. Angripere utnytter en rekke sofistikerte metoder for å kompromittere skytjenester som ransomware, phishing, og avanserte vedvarende trusler (APT). Disse angrepene er ofte svært målrettede og kan tilpasses for å omgå tradisjonelle sikkerhetstiltak. 

Konsekvensene av et vellykket angrep på skybaserte tjenester kan være katastrofale. Ikke bare kan det føre til økonomiske tap som følge av utpressing og tyveri av intellektuell eiendom, men det kan også gi bøter og skade virksomhetens omdømme. Overgang til moderne skyløsninger krever derfor at virksomheten også tenker datasikkerhet på et nytt nivå.

Oppnå bedret skysikkerhet med NetNordic som partner 

Mange virksomheter sliter med å finne medarbeidere som har den nødvendige kunnskapen og erfaringen til å sikre sine skyløsninger. Dette kan føre sikkerheten blir forsømt. 

NetNordic er spesialisert innen skyteknologi og tilbyr en rekke løsninger som kan bedre virksomhetens skysikkerhet. Våre sikkerhetseksperter har lang erfaring og kan bistå virksomheten med evaluering av nåværende sikkerhetstilstand, utarbeidelse av en skreddersydd sikkerhetsplan, og foreslå prioriterte tiltak. I tillegg hjelper vi med: 

  • Beskyttelse mot nettsikkerhetsangrep som DDoS-angrep, phishing og malware 
  • Datalekkasjer, for eksempel gjennom brudd på personvern eller datasikkerhet 
  • Innbrudd i systemer, gjennom sosial manipulasjon 
  • API beskyttelse 
  • Cloud WAN som et alternativ til SD-WAN 
  • Web Application Firewall (WAF) for å beskytte mot web-baserte angrep 
  • SSL/TLS-kryptering for å beskytte dataoverføringer 
  • Zero Trust Network Access for å kontrollere tilgang til skyressurser 
  • Aktivt 24/7 monitorering og egnede mottiltak ved datainnbrudd  
NetNordic Skysikkerhet

Valg og implementering av riktig skymodell (Privat, hybrid og offentlig sky)

Mange bedrifter har innsett fordelene med både offentlige og private skyer, og har derfor en hybrid skymodell som sin strategi. I denne arkitekturen kobles en privat sky til en offentlig sky, slik at bedrifter kan kjøre applikasjonene i begge verdener. Dine behov og krav til sikkerhet, kontroll, kost og ytelse, kan kreve forskjellig bruk og tilnærming. Vi hjelper deg med å velge riktig skymodell slik at du får mest mulig ut av din skystrategi: 

Privat sky (Privat Clowd)

NetNordic kan levere, administrere og optimalisere din private skyløsning uavhengig av hvor det er best for virksomheten – i ditt datasenter, en tredjepartslokasjon eller i et Netnordic datasenter. Vi har samarbeid med ledende leverandører på lagring og hyperkonvergerte (HCI) private skyløsninger. 

Offentlig sky (Public Clowd)  

Overgangen til offentlig sky kan være utfordrende. NetNordic hjelper deg å stille de riktige spørsmålene slik at du kan identifisere den riktige strategien for bedriften din. 

Hybrid sky (Hybrid Clowd) 

NetNordic kan gi råd, designe og bygge en robust hybrid skyløsning. Det betyr at du kan dra nytte av skalerbarheten til den offentlige skyen og bruke den private skyen for å gi applikasjoner rask responstid, høy sikkerhet og kontroll – alt i en sømløs og smart hybrid sky. 

Lagring, backup, og arkeivering  

NetNordic tilbyr ledende løsninger og tjenester innenfor on premise lagring, backup, arkivering av epost. 

 


Behov for Skysikkerhet? Kontakt oss i dag

Om du har spørsmål til noen av våre tjenester eller lurer på om et samarbeid med NetNordic kan være riktig for din virksomhet, ser vi frem til å høre fra deg.