Trusselaktøren må stoppes før innbruddet finner sted

Ny teknologi øker cybertruslene, men muliggjør også mer avanserte forsvarsmekanismer. NetNordic utruster deg med den beste beskyttelsen.

Avanserte trusler krever sofistikerte mottiltak

Cybersikkerhetslandskapet har endret seg dramatisk de siste årene. Nye og mer avanserte trusler dukker opp hele tiden, og det er viktig å holde tritt med utviklingen for å ivareta virksomhetens beskyttelse mot datainnbrudd. Uten en solid sikkerhetsgrunnmur vil ondsinnede aktører kunne stjele sensitiv data, sabotere systemer, eller få kontroll over virksomhetens IT-infrastruktur.

Trusselaktøren må stoppes før innbruddet finner sted

Den beste beskyttelsen mot et hvert innbrudd er å unngå at innbruddet finner sted i utgangspunktet. På samme måte som vi låser døren til våre hjem og gjemmer verdisakene våre i en safe, er det viktig å beskytte virksomhetens data før trusselaktøren får tilgang til den. Hvis innbruddet først finner sted, vil konsekvensene kunne forårsake nedetid, tap av omdømme, bøter og andre økonomiske konsekvenser. NetNordic forstår denne utfordringen har en proaktiv tilnærming til sikkerhetsarbeidet.

Ved å rådføre deg med NetNordics sikkerhetseksperter vil virksomheten kunne få kritisk hjelp med å: 

  • Få en oversikt over trusselbildet og identifisere virksomhetens sikkerhetstrusler 
  • Utvikle en cybersikkerhetsplan som er tilpasset virksomhetens behov 
  • Implementere og drifte effektive cybersikkerhetsløsninger 
  • Bygge en god sikkerhetskultur i virksomheten 
  • Redusere risikoen for datainnbrudd 
  • Begrense skadene ved et datainnbrudd 
  • Oppfylle relevante sikkerhetsstandarder og lovkrav

Slik beskytter vi din data

NetNordic har en rekke tjenester og sikkerhetskontroller som bidrar til å ruste deg mot farene i det digitale landskapet. Som din sikkerhetspartner hjelper vi deg ikke bare å løse eventuelle utfordringer, vi setter deg i stand til å forstå, prioritere riktig, og ikke minst kunne beskytte deg selv.

Våre tjenester inkluderer: 

Endepunkts beskyttelse

Tenk på enhetene som kobler seg til virksomhetens nettverk som dører til deres personlige data.  Våre EDR/XDR-løsninger fungerer som avanserte låsesystemer som beskytter disse dørene mot virus og skadelig programvare som prøver å bryte seg inn. 

Epostsikkerhet

Virksomhetens epostadresser kan sammenlignes med postkasser hvor ondsinnede aktører forsøker å plassere falske brev. Våre epost gatewayer og DMARC-løsninger fungerer som en sikkerhetsvakt som påser at ingen skadelig brev kommer seg gjennom. 

Datatapsbeskyttelse (DLP)

Forestill deg at dine sensitive data er som viktige dokumenter i et hvelv. Våre DLP-systemer passer på at ingen uautoriserte kopier av disse dokumentene blir tatt ut eller sendt til feil personer.

API-sikkerhet

API-er er som telefoner som lar ulike dataprogrammer ‘snakke’ med hverandre. Vi sørger for at kun de godkjente programmene har tilgang til disse telefonene, slik at ingen uønskede gjester kan lytte eller forstyrre. 

NetNordic - Sikkerhet - Beskyttelse

DDoS-angrepsbeskyttelse

DDoS-angrep er som en uønsket folkemengde som prøver å storme inngangen til din nettside og tvinge den til å stenge. Vi hjelper med å holde denne folkemengden unna, slik at din nettside kan fortsette å ønske legitime besøkende velkommen.

Active Directory (AD)

AD er som en resepsjonist som kontrollerer hvem som har tilgang til ulike deler av bedriftens nettverk. Vi sikrer at bare de med riktig identifikasjon får tilgang, og holder uvedkommende ute. 

Filsikkerhet

Våre systemer sjekker filene dine som en sikkerhetskontroll på flyplassen. Slik sikrer vi at de ikke inneholder skadelig programvare eller virus før de blir åpnet eller delt. 

Backup, lagring og epostarkivering: 

Vi sikrer at alle dine data har en sikkerhetskopi, slik at hvis noe blir tapt eller ødelagt, kan du enkelt hente det tilbake som om ingenting har skjedd. 

PKI-løsninger:

PKI hjelper med å verifisere og beskytte identiteten til personer og enheter på nettet, som et pass eller en legitimasjon, slik at du kan stole på at de er hvem de sier de er. 

Herding og Testing:

Vi tester og forsterker sikkerheten din regelmessig, akkurat som du ville sjekket og oppdatert låsene i hjemmet ditt, for å sikre at de fortsatt er sikre og at ingen uønskede kan komme inn. 

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail