Virksomhetens IT- og OT-systemer kan ses på som et hvelv av virksomhetens digitale verdier.

NetNordic tilbyr et bredt spekter av tilgangsløsninger som sikrer at de riktige individene har tilgang til dette hvelvet, og at uvedkommende ikke kommer inn. 

  

Virksomhetens digitale portvokter

I Norrøn mytologi trodde man lenge brovokteren Haimdall stod stand ved broen Bivrost som ledet inn Åsgard. Heimdalls oppgave var tydelig og viktig: sikre at kun de riktige individene fikk tilgang til Gudenes rike.  

Selv om samfunnet har beveget seg videre fra Norrøn mytologi er portvokterens funksjon stadig relevant. Nøkler sikrer at vi får tilgang til låste dører. Pin-koder gir oss tilgang til låste kort, og dørvakter holder uvedkommende ute fra private arrangementer. Når det gjelder virksomhetens digitale infrastruktur er det avanserte tilgangssystemer som fyller portvokter-funksjonen. Jo mer profesjonelle de potensielle inntrengerne er, jo mer sofistikert må den digitale tilgangsstyringen være. Dette er et av NetNordics fremste ekspertiseområder.  

NetNordics løsninger for sikker tilgangsstyring 

Med økende digitale trusler og skjerpede complience-krav er sikker tilgangsstyring en av virksomhetens viktigste beskyttelsesmekanismer. NetNordic tilbyr et bredt spekter av løsninger som er tilpasset virksomhetens behov og utgangspunkt, dette inkluderer:  

Privileged Access Management (PMI) 

Vår PAM-løsning gir deg full kontroll over tilgangen til dine mest kritiske systemer og data. Det fungerer ved å nøye regulere hvem som kan få tilgang, nøyaktig spore når og hvordan tilgangen blir brukt, og dokumentere alle handlinger med et klart revisjonsspor. Dette inkluderer også videoopptak av endringer og kommandoene som utføres. Dette for at du kan være trygg på at dine viktigste ressurser er beskyttet og overvåket. 

Secure remote access

I dagens desentraliserte arbeidsmiljø er sikker tilgang viktigere enn noensinne. Vi tilbyr avanserte zero trust-løsninger som sikrer at kun autoriserte brukere kan få tilgang til nettverket ditt. Dette inkluderer Virtual Private Networks (VPN) og Cloud Secure Service Edge. Begge sikrer en trygg forbindelse, selv når ansatte jobber utenfor den ordinære arbeidsplassen. 

Zero Trust Secure Service Edge 

Denne tilgangsløsningen er skreddersydd for den moderne virksomheten, og kombinerer nettverks- og sikkerhetsfunksjoner for å gi en mer effektiv og sikker tilkobling. Enten det gjelder tjenester i skyen eller hybride applikasjoner, sikrer vår løsning at tilgangen er sikker og at data flyter problemfritt.  

Identitets- og tilgangsstyringsløsning (IAM)

En effektiv IAM-løsning er essensiell for å håndtere hvem som har tilgang til dine systemer og applikasjoner. Med flerfaktorautentisering og sikre påloggingsportaler, gir vår løsning deg muligheten til å administrere tilgang for både interne og eksterne brukere på en sikker og kontrollert måte. 

NetNordic Shield

NetNordic Shield er en omfattende sikkerhetsløsning som er skreddersydd for å beskytte kritisk infrastruktur. Løsningen tilpasses kunden spesifikke behov og benyttes i dag av flere av landets ledende leverandører av samfunnskritiske tjenester.

Hver av disse tjenestene er en viktig del av et robust cybersikkerhetsforsvar. NetNordic er her for å guide deg gjennom valg av de løsningene som best passer din virksomhets unike behov, og sikre at du er beskyttet mot de stadig skiftende truslene i cybersikkerhetslandskapet.

NetNordic SHIELD

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail