Contact by mail

Vi hjelper deg med å finne verdien i dataene dine!

Å visualisere store datamengder kan være komplekst og kreve teknisk ekspertise og forståelse for hvordan verdi kan skapes for organisasjonen. Vi hjelper deg!

Analytics – skap en mye større verdi fra dataene dine!

Den største lærdommen og innsikten kommer fra dine egne data.
For å kunne dra nytte av fordelene, må du begynne å se på dataene, vri og snu dem, for å finne ut mønstre og trender.

Å visualisere store datamengder kan være komplekst og kreve solid teknisk kompetanse og forståelse for hvordan verdiskaping kan skapes for hele organisasjonen.

NetNordic kan tilby hele eller deler av design, implementering og drift som en tjeneste. Med alle fordelene det innebærer i form av effektivitet, trygghet og mulighet til raskt å øke og redusere omfanget.

La oss hjelpe deg!

Analytics-hands-on-a-laptop-1024x708

Analytics som en tjeneste

En tjeneste kan se ut som et uendelig antall måter, noe som er flott når du har et spesifikt behov å oppfylle.
NetNordic leverer ressurskonsulenter, konsulenttjenester og kan tilby alt som én tjeneste. Vi kan administrere tjenesten for deg gjennom en av våre tjenestedriftsledere og gi deg innsikt via f.eks. KPI og SLA. Eller du kontrollerer tjenesten selv, du bestemmer! Vi skreddersyr det du trenger etter dine ønsker og behov.

Kibana gjør det enkelt å forstå

Kibana lar deg utforske, analysere og visualisere dataene dine i et interaktivt grensesnitt.

Den er enkel å komme i gang med og har samtidig en utrolig dybde som lar deg se på dataene dine på en måte du ikke har gjort før.

Kibana som mates med data gjennom Elastic kan f.eks. brukes til å lage nesten sanntids dashboard eller kombinert med Maskinlæring for å lage automatiske prognoser.