Contact by mail

NetNordic automatiserer, digitaliserer, integrerer og utvikler dine systemer og prosesser

Med systemutvikling fra NetNordic kan en løse komplekse IT-utfordringer på en enkel og kostnadseffektiv måte. Integrasjonsplattformen ZeroTouch™  TX sørger for automatisering av forretningsprosesser, slik at manuelle prosesser unngås.

Vi går den ekstra mila
– med deg


NetNordic løser komplekse IT-utfordringer gjennom moderne programvareutvikling på en enkel og kostnadseffektiv måte.

Ofte er det ikke nok å bare sette sammen systemer fra ulike leverandører.

Det er først når du kobler sammen systemene med en integrasjonsplattform at du klarer å automatisere prosessene og utnytte data på tvers av organisasjonen.

NetNordic har et sterkt utviklingsmiljø, og våre utviklere behersker alle relevante metodikker, teknologier, verktøy og utviklingsspråk.

Hjertet til all teknologi ligger i programmering.

Systemutvikling_web

Systemutvikling i henhold
til dine unike behov!


En tjeneste kan se ut som et uendelig antall forskjellige måter, noe som er flott når du har et spesifikt behov å oppfylle.

NetNordic leverer ressurskonsulenter, konsulenttjenester og kan tilby alt som én tjeneste.

Vi skreddersyr det du trenger etter dine ønsker. Vi kan administrere tjenesten for deg gjennom en av våre Service Operations Managers, og gi deg innsikt via f.eks. KPI og SLA, eller du styrer tjenesten helt selv, du bestemmer!

Automatisering

NetNordics systemutvikling-avdeling gjør kundespesifikke oppdrag, samtidig som vi videreutvikler NetNordics egen produktportefølje ZeroTouch™. ZeroTouch™ får stadig flere anvendelser, og har i dag flere titalls kunder i Norden basert på:

  • ZeroTouch™ SHIELD: Sikker tilgangsstyring
  • ZeroTouch™ WaaS: WiFi-as-a-Service
  • ZeroTouch™ OSS/BSS: Operational Support System/Business Support System
  • ZeroTouch™ TX: Integrasjonsplattform med transaksjonshåndtering og regelmotor

Integrasjonsplattformen ZeroTouch™  TX sørger for automatisering av forretningsprosesser, slik at manuelle prosesser unngås. Det bruker løst koblede grensesnittmoduler, som sikrer at du har en generisk løsning med felles datamodell som opererer i et heterogent nett på tvers av maskinvare og programvare fra ulike leverandører. ZeroTouch™ TX støtter mange ulike protokoller og API: TR-x69, SNMP, Radius, SMTP, STUN, XMPP osv.

ZeroTouch™ TX har en adminklient for konfigurering og overvåking.