NAC – Network Access Control

Sikre og verifisere bruker-klienter og data i bedriften din gjennom NAC – Network Access Control.

Hvordan utbedre bedriftens
IT-Miljø med NAC

Network Access Control, ofte forkortet NAC, er et begrep som brukes om ulike løsninger hvor fellesnevneren er tilgangskontroll. Løsningen har blitt utbredt i bedrifters IT miljøer rundt om i verden på bakgrunn av risiko for tap av verdifulle data og nedetid på kritiske IT-systemer, fordi en uautorisert bruker har tilgang. Det gjør at bedrifter ønsker å opprettholde kontroll over hvem som har tilgang, fra hvilke enheter, og i tillegg sørge for at enheten man logger inn fra ikke har blitt kompromittert.

Utvikling av egen løsninger

Gjennom utvikling av egne løsninger, og leveranse av løsninger fra kjente leverandører som Aruba, Extreme, Pulse Secure og Fortinet har Netnordic bred erfaring innen NAC. Sett i lys av dagens trusselbilde blir angrep mer sofistikerte og avanserte, som gjør at bedriftene må heve sikkerheten. En god NAC løsning som sikrer tilganger og rettigheter vil redusere angrepsflatene betraktelig, og gjennom integrasjoner mot MDM, brannmur, SIEM vil beskyttelsen styrkes. NetNordic rådgir kunder for hvordan de kan utnytte mulighetene i NAC løsninger best mulig i sin bedrift.

NAC_web_2

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail