Med ønske om en velfortjent god jul og et riktig godt nytt år

Nå som juleklokkene snart kimer inn håper jeg alle våre kunder, samarbeidspartnere og høyt verdsatte kolleger finner julefreden. 
Litt stress med julehandel og ribbesvor hører høytiden til, og kanskje får vi ikke mandelen i grøten i år heller. Men som nyhetsbildet smertelig har minnet oss på denne høsten, er vi heldige som kun trenger å bekymre oss over de små tingene i stort, og ikke minst har muligheten for en fredelig julefeiring sammen med de vi er glade i. 

Mitt første halvår som leder i NetNordic Norge er forbi, og jeg må si jeg kjenner på en takknemmelighet. Jeg er takknemlig for å ha blitt tatt så godt imot i alle ledd og nivåer av NetNordic, takknemlig for tilliten kunder og samarbeidspartnere har til oss. Verdien av teknologi har vel aldri vært mer synlig. Teknologien omgir oss, både privat og på arbeidsplassen, og er blitt en integrert del av oss. I teknologibransjen vet vi ikke alt hva morgendagen bringer, men vi vet at den kommer fort, og vi vet at det er viktig å henge med i svingene. 

Nettopp derfor ser jeg frem til 2024. Vi er godt rustet, og jeg vet at vi er en del av det beste teamet i bransjen. Dette er takket være dere. Ser fram til å fortsette å få være med på å bygge et bedre samfunn gjennom smart teknologi! 

På vegne av NetNordic Norge vil jeg takke alle for året som har gått og sende mine beste ønsker for en fredfylt jul og et godt nytt år til deg og dine kjære.
Vi lover et spennende 2024, med både utfordrende og givende oppgaver. Inntil da, håper vi du finner roen til kun å bekymre deg for de små tingene og ikke minst glede deg over å kunne ha en fredfylt julefeiring. 

Julehilsen fra alle oss til alle dere!

Lene Diesen
Managing Director

Innholdskategori

Innhold

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail