NetNordic tilbyr AI & Maskinlæring som en tjeneste

Kunstig intelligens er noe som hører fremtiden til eller kan vi bruke den i dag? Hvor intelligente er maskinene våre? Hva kan vi lære dem og hva kan de lære av oss?

Kunstig intelligens, er det virkelig et produkt av fremtiden?

Nei.

Det er flere gevinster å oppnå med AI og maskinlæring, akkurat nå! Vi støtter reisen din inn i fremtiden med alt fra integrering av ledende standardprodukter til proprietær AI-programvare.

Vi kan tilby deg hele eller deler av design, implementering og drift som en tjeneste. Med alle fordelene det innebærer i form av effektivitet, trygghet og mulighet til raskt å øke og redusere omfanget.

Er det på tide at økonomisystemet begynner å fakturere og sjekke selve informasjonen? Kontakt oss i NetNordic, så hjelper vi deg med å identifisere egnede bruksområder for akkurat din virksomhet.

Smarte maskiner med maskinlæring

For at maskiner skal være smarte, må de læres opp og gis de riktige instruksjonene. Ved å bruke algoritmer for mønstergjenkjenning og beregningsbasert læring kan vi lære maskinene våre å utføre ulike arbeidstrinn.

Jo bedre matematiske analyser vi kan gjøre, jo bedre algoritmer kan vi lage. Over tid, med mer presise input, blir prosessene automatisk forbedret og foredlet og på denne måten kan det også leveres bedre analyser. Vi skaper et miljø der maskin og menneske lærer av hverandre.

Analyser store mengder
data på kort tid

I dataanalyse brukes maskinlæring for å designe komplekse modeller og algoritmer som egner seg for prediktiv analyse.

Samspillet mellom maskinlæring og testing av hvilke algoritmer som best forutsier, setter fart på arbeidsprosessen og gjør det mulig å håndtere og analysere store datamengder på kort tid.

Ved å lære av tidligere sammenhenger og trender i data gir disse analytiske modellene pålitelige beslutningsgrunnlag og resultater som kan gjentas. Snakk med oss ​​i NetNordic, så hjelper vi deg med å finne det beste oppsettet for dine behov.

AI & Machine Learning som tjeneste

En tjeneste kan se ut som et uendelig antall måter, noe som er flott når du har et spesifikt behov å oppfylle. NetNordic leverer ressurskonsulenter, konsulenttjenester og kan tilby alt som én tjeneste.

Vi pakker det du trenger etter dine ønsker.

Vi kan administrere tjenesten for deg gjennom en av våre tjenestedriftsledere og gi deg innsikt via f.eks. KPI og SLA. Eller du kontrollerer tjenesten selv, du bestemmer!

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail