Contact by mail

Hotell og Reiseliv

Et hotell av i dag har mye teknologi som er viktig for gjester og ansatte. I tillegg til personlig service, danner en gjest sitt inntrykket av besøket etter hvordan den digitale gjestereisen har vært. Teknologier som WIFI, telefoni, TV, digital skilting av hotellet med mer, utgjør sentrale elementer i den digitale opplevelsen gjesten har under et opphold. 

Alle disse teknologiene må være enkle å benytte, fungere godt sammen, og gi en god brukeropplevelse for at både gjester og ansatte skal bli fornøyde og få en positiv erfaring. Nettopp dette har vi i NetNordic et sterkt fokus på. Som en av svært få systemintegratorer innenfor Hospitality sektoren, kan vi tilby en komplett portefølje av teknologi og tjenester som ikke bare dekker behovene til ditt hotell i dag, men også i årene som kommer.

Vi bistår med teknisk planlegging og implementering av totalløsninger, slik at du kan fokusere på driften av hotellet ditt.  Vi kan levere alle løsninger som skybaserte tjenester. Dette gjør at du som kunde er sikret en tjeneste som alltid er oppdatert, velfungerende og med en slik at du kan gi dine gjester en så god brukeropplevelse som mulig. 

Med god bransjeforståelse, høy kompetanse og kvalitetssikring i alle ledd, samt fleksible løsninger og betalingsmodeller, sørger NetNordic for merverdi og den beste opplevelsen for gjestene, deg og hotellet ditt. 

  

Se hvordan et hotell prosjekt blir til!

Les mer om det spennende prosjekter her – Hotel Riviera!

Noen løsninger NetNordic tilbyr i denne bransjen:  

Produktområder 

Et hotell i skyen: 

Teknologien i dag er i rask utvikling. Innenfor hotellsektoren er den ofte drevet frem av gjestenes vaner, krav og forventninger. Ved å velge teknologiske løsninger levert som skytjenester vil ditt hotell oppleve en fleksibilitet og skalerbarhet som ellers ikke er mulig. I tillegg vil du erfare prismodeller og tjenester som er tilpasset ditt hotell og din bransje. Gjennom å velge en skybasert leveranse vil du også sikret tjenester som løpende oppdateres og overvåkes. Samtidig er det enklere for deg å tilpasse løsningene hotellet benytter når nye behov oppstår uten å måtte kjøpe mye nytt utstyr eller å foreta unødvendige avskrivninger. 

NetNordic tilbyr derfor som eneste leverandør i Norden skybaserte leveranser på alle områder til våre kunder, noe våre kunder har hatt stor suksess med å implementere. 

Ta kontakt med oss for å høre om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt hotell prosjekt!

Relatert innhold

NetNordic og Ess Group - Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel gikk «All in» med NetNordic! 

Svenske Ess Group AB, en innovativ og ledende aktør innenfor hotell- og restaurantbransjen, eier og driver velrennomerte Marienlyst Strandhotel. Dette er et hotell som ligger idyllisk rett ved stranden utenfor Helsingør i Danmark. Hotellet er et av Danmarks eldste og beste strandhoteller, men hadde samtidig et stort potensial for videre utvikling. Ess Group jobbet over… Les mer »
NetNordic og Hotel Riviera i Moss

Den franske Rivieraen kom til Moss våren 2023

Hoteloperatøren Norwegian Hospitality Group AS (NHG) tok den franske rivieraen til Moss, da de i mai 2023 åpnet dørene på det storslagne Hotel Riviera. Hotellet ligger i vannkanten i det gamle industriområdet Verket. NHG har lagt listen svært høyt for dette hotellet, hvor gjester skal få en følelse av å være på Rivieraen i Frankrike… Les mer »

NetNordic er hovedleverandør av teknologi til referansehotellet Jacy'z Hotel & Resort i Gøteborg! 

Hotel Jacy’s er et nyåpnet hotel og landemerke sentralt beliggende i Gøteborg. Dette unike destinasjons- og konferansehotellet ligger kun et steinkast unna Nya Ullevi Stadion. Med sine 27 etasjer og et unikt design, ruver dette hotellet i Gøteborgs bybilde. Hotellet er sterkt inspirert av design fra rivieraen. Dette 5-stjerners hotellet har blant annet spa- og… Les mer »
NetNordic Oro Eiendom

ORO Eiendom åpner Oslos mest spennende nabolagshotel! 

Eiendomsutvikleren og -operatøren Oro eiendom hadde ambisjoner om å etablere seg som en aktør i Norge innenfor drift av hoteller og spisesteder. De ønsket å skape et konsept ulikt alt annet. Et konsept med passion for mat og drikke, samt muligheter for overnatting i en hotelsetting utenom det vanlige – Att Revier. Utfordringen til Oro… Les mer »
NetNordic og Midstar

Midstar Hotels AB inngår samarbeid med NetNordic til prestisjeprosjekt i København!

Hotel Grand Joanne er et av Københavns eldste og mest ærverdige hoteller. Det holder til i et flott bygg fra 1800-tallet i hjertet av den populære bydelen Vesterbro. Hotellet ble gjenåpnet i mars 2022 etter å ha gjennomgått en omfattende rehabilitering og oppussing de siste to årene. Dette hotellet har et historisk sus, og tilbyr… Les mer »
NetNordic og Ellery beach house

Ess Group AB velger NetNordic som totalleverandør av teknologi til sitt nyeste hotel – Ellery Beach House

Ellery Beach House – et nytt destinasjonshotell med fantastisk beliggenhet. Hotellet ligger rett utenfor Stockholm. Det er eid av svenske Ess Group AB, en anerkjent aktør innenfor hotel- og restaurantbransjen i Norden. Dette særegne hotellet består av et eksisterende bygg som rehabiliteres, samt et helt nytt bygg. Ellery Beach House er Stockholms første Beach Club.… Les mer »
NetNordic og Miklagard

Haut Nordic velger NetNordic som hovedleverandør av teknologi til Miklagard Hotel!

Oktober 2020 åpner Haut Nordic nydelige Miklagard Hotel. Hotellet har en attraktiv beliggenhet ved Miklagard Golfklubb og ligger kun ti minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Miklagard Hotel vil ha 500 gjesterom som åpnes over to byggetrinn, fantastiske kurs- og konferansefasiliteter og en forlokkende spa- og velværeavdeling.  Utfordringen til Miklagard Hotel I forbindelse med dette store… Les mer »
NetNordic og Hotel Bellora

Hotel Bellora i Gøteborg velger NetNordic som leverandør.

Hotel Bellora velger NetNordic som leverandør av skybasert IPTV med casting, oppgradering av coaxnettverk og WIFI! Unike Hotel Bellora er eid av Svenske Ess Group, og ligger sentralt til i Gøteborg. Dette unike boutiqe-hotellet er ene og alene verdt en tur til Gøteborg i seg selv. Med sjarmerende hotellrom, god restaurant og en nattklubb, er… Les mer »
NetNordic og Fýri Resort

NetNordic leverer et av Nord-Europas første skybaserte IPTV løsning med integrert Chromecast!

Fantastiske Fýri Resort i Hemsedal åpnet sine dører 20. desember 2019. Dette er et helt unikt boutique-hotell som ligger som ligger flott plassert mellom fjellene og skianlegget i Hemsedal. Hotellet driftes av svenske Ess Group AB, som med dette åpnet sitt første hotell i Norge.  Utfordringen til Fýri Resort Hotellet ønsket en leverandør som kunne ivareta alle behov når det gjaldt leveranser av teknologi. De ønsket… Les mer »

First Hotel Kokoloko i Sverige - først ut i Norden med skybasert IPTV-løsning for Hotell!

NetNordic leverer skybasert løsning for In Room Entertainment, IPTV, WiFi og Nettverk til First Hotel Kokoloko. First Hotel Kokoloko er et helt nytt hotell i sjarmerende Visby i Gotland, Sverige. Hotellet åpnet dørene i slutten av juni 2019, akkurat i tide for å imøtekomme turister som ønsker å oppleve den historiske byen Visby. Med ett… Les mer »
NetNordic og Verdandi

Fullstendig IT-løsning til Hotel Verdandi

NetNordic leverer WiFi, telefoni og underholdningsløsning til Hotel Verdandi. 

Hotel Continental får et av Norges raskeste hotellnett

NetNordic leverer et av Norges raskeste hotellnett.

Oppgraderer 50 telefonsentraler for Thon Hotel

NetNordic byttet ut gamle telefonsentraler på over 50 Thon hoteller.
NetNordic og Nordefjellstua

Norefjellstua velger NetNordic som samarbeidspartner på teknologi

Nylig åpnet fantastiske Norefjellstua dørene til den første av 54 splitter nye ski in/ski out utleieleiligheter. Plasseringen av hotellet er ved siden av det anerkjente Norefjell skiområde. Norefjellstua befinner seg kun 1,5 time unna Oslo. De luksuriøse leilighetene har plass til opptil 12 gjester. Gjestene vil kunne nyte fantastisk utsikt fra disse koselige leilighetene i… Les mer »