Contact by mail

Hotell og Reiseliv

Et hotel av i dag har mye teknologi som er viktig for gjester og ansatte. I tillegg til personlig service, er noe av det som danner inntrykket en gjest har under et besøk på et hotel den digitale gjestereisen. Teknologier som WIFI, telefoni, TV, digital skilting av hotellet med mer, utgjør sentrale elementer i den digitale opplevelsen gjesten har under et opphold. 

Alle disse teknologiene må være enkle å benytte, fungere godt sammen, og gi en god brukeropplevelse for at både gjester og ansatte skal bli fornøyde og få en positiv erfaring. Nettopp dette har vi i NetNordic et sterkt fokus på. Som en av svært få systemintegratorer innenfor Hospitality sektoren, kan vi tilby en komplett portefølje av teknologi og tjenester som ikke bare dekker behovene til ditt hotel i dag, men også i årene som kommer.  

Les mer om et av våre spennende prosjekter her!

Vi bistår med teknisk planlegging og implementering av totalløsninger, slik at du kan fokusere på driften av hotellet ditt.  Vi kan levere alle løsninger som skybaserte tjenester. Dette gjør at du som kunde er sikret en tjeneste som alltid er oppdatert, velfungerende og med en slik at du kan gi dine gjester en så god brukeropplevelse som mulig. 

Med god bransjeforståelse, høy kompetanse og kvalitetssikring i alle ledd, samt fleksible løsninger og betalingsmodeller, sørger NetNordic for merverdi og den beste opplevelsen for gjestene, deg og hotellet ditt. 

Noen løsninger NetNordic tilbyr denne bransjen:  

Produktområder 

  • Fremtidsrettede og brukervennlige TV-løsninger 
  • WIFI-løsninger for gjester og ansatte 
  • Datanettverk- og sikkerhetsløsninger 
  • Radiokommunikasjon/Walkie-Talkies 
  • Telefoniløsninger 
  • Kontaktsentertjenester
  • Mobiltelefoni  
  • Internettaksess 
  • Videokonferanseløsninger 
  • Oppgradering av Coaxnett til moderne datanettverk for WIFI, IPTV med mer  

Et hotel i skyen: 

Teknologien i dag er i rask utvikling, og innenfor hotellsektoren er den ofte drevet frem av gjestenes vaner, krav og forventninger. Ved å velge teknologiske løsninger levert som skytjenester vil ditt hotel oppleve en fleksibilitet og skalerbarhet som ellers ikke er mulig. I tillegg prismodeller og tjenester som er tilpasset dit hotel og din bransje, er du gjennom å velge en skybasert leveranse også sikret tjenester som løpende oppdateres og overvåkes. Samtidig er det enklere for deg å tilpasse løsningene hotellet benytter når nye behov oppstår uten å måtte kjøpe mye nytt utstyr eller å foreta unødvendige avskrivninger. 

NetNordic tilbyr derfor som eneste leverandør i Norden skybaserte leveranser på alle områder til våre kunder, noe våre kunder har hatt stor suksess med å implementere. 

Les mer om Fyri hotell på vår linkedIn profil!

Referanser

Ess Group AB velger NetNordic som totalleverandør av teknologi til sitt nyeste hotel – Ellery Beach House

Ellery Beach House er et helt nytt destinasjonshotel med fantastisk beliggenhet rett utenfor Stockholm. Det er eid av svenske Ess Group AB, en anerkjent aktør innenfor hotel- og restaurantbransjen i Norden. Dette særegne hotellet består av et eksisterende bygg som rehabiliteres, samt et helt nytt bygg. Ellery Beach House er Stockholms første Beach Club, og… Les mer »

Haut Nordic velger NetNordic som hovedleverandør av teknologi til Miklagard Hotel!

Oktober 2020 åpner Haut Nordic nydelige Miklagard Hotel. Hotellet har en attraktiv beliggenhet ved Miklagard Golfklubb og ligger kun ti minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Miklagard Hotel vil ha 500 gjesterom som åpnes over to byggetrinn, fantastiske kurs- og konferansefasiliteter og en forlokkende spa- og velværeavdeling.  Utfordringen I forbindelse med dette store prosjektet ønsket Haut… Les mer »

Hotel Bellora i Gøteborg velger NetNordic som leverandør.

Hotel Bellora velger NetNordic som leverandørav skybasert IPTV med casting, oppgradering av coaxnettverk og WIFI! Unike Hotel Bellora er eid av Svenske Ess Group, og ligger sentralt til i Gøteborg. Dette unike boutiqe-hotellet er ene og alene verdt en tur til Gøteborg i seg selv. Med sjarmerende hotellrom, god restaurant og en nattklubb, er dette… Les mer »

NetNordic leverer et av Nord-Europas første skybaserte IPTV løsning med integrert Chromecast!

Fantastiske Fýri Resort i Hemsedal åpnet sine dører 20. desember 2019. Dette er et helt unikt boutique-hotel som ligger som ligger flott plassert mellom fjellene og skiannlegget i Hemsedal. Hotellet driftes av svenske Ess Group AB, som med dette åpnet sitt første hotel i Norge.  Hotellet ønsket en leverandør som kunne ivareta alle behov når det gjaldt leveranser av teknologi, og som både hadde erfaring innenfor hotelbransjen og… Les mer »

First Hotel Kokoloko i Sverige - først ut i Norden med skybasert IPTV-løsning for Hotell!

NetNordic leverer skybasert løsning for In Room Entertainment, IPTV, WiFi og Nettverk til First Hotel Kokoloko. First Hotel Kokoloko er et helt nytt hotell i sjarmerende Visby i Gotland, Sverige. Hotellet åpnet dørene i slutten av juni 2019, akkurat i tide for å imøtekomme turister som ønsker å oppleve den historiske byen Visby. Med ett… Les mer »

Fullstendig IT-løsning til Hotel Verdandi

NetNordic leverer WiFi, telefoni og underholdningsløsning til Hotel Verdandi. 

Hotel Continental får et av Norges raskeste hotellnett

NetNordic leverer et av Norges raskeste hotellnett.

Oppgraderer 50 telefonsentraler for Thon Hotel

NetNordic byttet ut gamle telefonsentraler på over 50 Thon hoteller.

Norefjellstua velger NetNordic som samarbeidspartner på teknologi

Nylig åpnet fantastiske Norefjellstua dørene til den første av 54 splitter nye ski in/ski out utleieleiligheter, perfekt plassert ved siden av det anerkjente Norefjell skiområde kun 1,5 time unna Oslo. Disse luksuriøse leilighetene har plass til opptil 12 gjester, og gjestene vil kunne nyte fantastisk utsikt fra disse koselige leilighetene i hyttestil. Vi i NetNordic… Les mer »