Contact by mail

19. september 2019

First Hotel Kokoloko i Sverige – først ut i Norden med skybasert IPTV-løsning for Hotell!

NetNordic leverer skybasert løsning for In Room Entertainment, IPTV, WiFi og Nettverk til First Hotel Kokoloko.

First Hotel Kokoloko er et helt nytt hotell i sjarmerende Visby i Gotland, Sverige. Hotellet åpnet dørene i slutten av juni 2019, akkurat i tide for å imøtekomme turister som ønsker å oppleve den historiske byen Visby.

Med ett WiFi aksesspunkt installert i hvert rom, vil gjestene oppleve uslåelig WiFi-dekning og -hastighet når de logger seg på nettet. Løsningen blir levert fra NetNordics datasentre. Dette betyr at løsningen kontinuerlig blir oppgradert og at NetNordic supporterer løsningen 24/7.

Hotellet med sine 90 store rom er virkelig en perle for alle som besøker Visby. Det er et flott overnattingssted som tilbyr svømmebasseng, jacuzzi, badstue og en utendørs bar med grillplass.

Utfordringen

Hotellet ønsket en leverandør som kunne ta seg av alle deres behov relatert til teknologi, og samtidig levere den beste digitale gjesteopplevelsen.

I tillegg var det viktig å samarbeide med en leverandør som kunne fungere som en rådgiver i den kritiske fasen av å åpne et nytt hotell. Et annet relevant aspekt var å sikre levering av en løsning som ikke førte til høye kostnader for oppgradering av utstyr i fremtiden.

Som en del av IPTV-løsningen har dette hotellet, som det første hotellet i Norden, SMART TV-er med integrerte Chromecasts for overføring av brukerinnhold direkte til TV-en på rommene.

Løsningen

NetNordic leverte en skybasert teknologiplattform for WiFi, LAN og IPTV til First hotel Kokoloko. Hele plattformen er 100% sky, noe som gir hotellet store fordeler ved å ikke installere noen lokal IPTV-headend eller parabol.

På samme måte leveres også WiFi og LAN som en skybasert plattform, noe som sikrer at hotellet unngår uforutsette kostnader relatert til oppgraderinger i fremtiden.

Resultatet

Som den eneste leverandøren i det nordiske markedet i dag, var NetNordic i stand til å levere en fullstendig skybasert løsning til First Hotel Kokoloko, som dekker alle hotellkravene. 

NetNordic har også gjennomført en vellykket levering av de splitter nye SMART TV-ene fra Philips med integrert Chromecast.

Hele prosjektet ble levert til hotellet i løpet av 8 dager, i henhold til planen.