Contact by mail

14. april 2023

Midstar Hotels AB inngår samarbeid med NetNordic til prestisjeprosjekt i København!

Hotel Grand Joanne er et av Københavns eldste og mest ærverdige hoteller. Det holder til i et flott bygg fra 1800-tallet i hjertet av den populære bydelen Vesterbro. Hotellet ble gjenåpnet i mars 2022 etter å ha gjennomgått en omfattende rehabilitering og oppussing de siste to årene. Dette hotellet har et historisk sus, og tilbyr sine gjester service og opplevelser utenom det vanlige.

Hotellet eies av hoteloperatøren Midstar AB som er en ledende hoteloperator med hoteller i hele Norden. Midstars ambisjoner da Hotel Grand Johanne skulle gjennomgå en omfattende rehabilitering, var at hotellet skulle gjenoppstå som et sted hvor minner skulle skapes over musikk, mat, drikke og kulturelle innslag.

Utfordringen til Midstar Hotels AB

Ved ankomst hos Hotel Grand Joanne, møtes gjestene av det ytterste av service, design og tekniologi. Her er det ikke spart på noe for at besøkende trives. Enten man velger å slappe av på et gjesterom, innta en bedre middag i restauranten eller besøker hotellets flotte takterrasse.

Utviklingen av Hotel Grand Joanne har vært en lang prosess for Midstar Hotels AB. Fokuset har konsekvent vært på at gjestene får en så god opplevelse av både hotellet og den digitale gjestereisen der som mulig. Samtidig var det avgjørende at ansatte fikk tilgang til teknologi og tjenester som gjorde at de kunne utføre sitt arbeide så rask, effektivt og gjestevennlig som mulig.

Det var derfor viktig for Midstar AB at de fant en samarbeidspartner som både forstod bransjen, hadde den nødvendige tekniske kompetansen, og som de kunne ha full tillit til når det gjaldt leveranser av teknologi til hotellet, slik at man var sikre på at alle dimensjoner ble ivaretatt. Det var også et krav at alle tjenester som ble levert til hotellet var skybaserte. Slik at hotellet ikke hadde noe ansvar for drift, vedlikehold eller oppgraderinger.

Det var flere leverandører av teknologi, som kom med tilbud og ble vurdert. Etter helhetlig vurdering av teknologien som tilbudt, samt leverandørenes evne til å levere på en smidig og fleksibel måte, falt valget på NetNordic som samarbeidspartner for dette prosjektet.

NetNordic Grand Johanne København
Grand Johanne København
NetNordic Grand Johanne København
Grand Johanne København

Løsningen fra NetNordic

Alle løsningene ble levert som skybasert tjeneste, over samme plattform. Over denne skyplattformen har hotellet fått levert telefoni, WIFI, Nettverk, Digital Skilting, IPTV og teknologi til konferanserom. Som en del av IPTV-leveransen inngår også en skybasert IPTV headend som distribuerer TV-kanaler til alle rom på hotellet. I tillegg er det SMART TV’er med integrert Chromecast slik at gjestene kan strømme eget innhold over på TV-skjermen på gjesterommene.

Den leverte plattformen gjør at Hotel Grand Joanne har et forutsigbart kostnadsbilde. Her er det minimalt med tekniske installasjoner på hotellet. I tillegg er det ikke noe ansvart for drift, vedlikehold eller oppgraderinger av teknologien som er levert. Samtidig oppnår Midstar AB en skalerbarhet. Slik at det i fremtiden vil være enkelt å «onboarde» andre hotellet Midstar AB eier på samme tjenesteplattform.

Leveransen:

  • Skybasert leveranse av nettverk (LAN) for administrasjon og gjester, konferansefasiliteter samt IPTV med mer
  • Skybasert leveranse av trådløst nettverk (WIFI) for gjester og ansatte
  • Skybasert leveranse av IPTV-løsning og Smart TV’er med integrert Chromecast på alle gjesterom
  • Skybasert plattform for IPTV-baserte underholdningstjenester og TV-kanaler på alle gjesterom
  • Digital Skilting
  • AV-teknologi for møterom
  • Telefoniløsning for administrasjonen på hotellet
  • Fiberbasert Internetaksess

Utfallet:

Hotel Grand Joanne er en av perlene i hoteloperatøren Midstar AB sin portefølje. Det var avgjørende for Midstar AB at hotellet kunne åpne i tide, og var velfungerende fra første dag både for gjester og ansatte. Dette krevde en strategisk samarbeidspartner innenfor leveranse av teknologi som var både forutsigbar, fleksibel og som samtidig hadde fokus på høy leveransekvalitet. NetNordic fikk etter en helhetsvurdering tildelt kontrakten på leveranse av teknologi til hotellet.


Hotellet tok imot sine første gjester i mars 2023, og gjestene kunne fra første dag oppleve et unikt hotell hvor selv de minste detaljene var tenkt på og ivaretatt.

Ta kontakt om du skulle ønske å vite mer om våre nettverksløsninger!