Contact by mail

24. juni 2020

Ess Group AB velger NetNordic som totalleverandør av teknologi til sitt nyeste hotel – Ellery Beach House

Ellery Beach House er et helt nytt destinasjonshotel med fantastisk beliggenhet rett utenfor Stockholm. Det er eid av svenske Ess Group AB, en anerkjent aktør innenfor hotel- og restaurantbransjen i Norden. Dette særegne hotellet består av et eksisterende bygg som rehabiliteres, samt et helt nytt bygg. Ellery Beach House er Stockholms første Beach Club, og er med sin unike beliggenhet i Stockholms skjærgård virkelig verd et besøk. Her finner gjesten seg godt til rette, enten det er i bassenget, på tennisbanen eller med noe godt å drikke i baren.

Ellery Beach House er på grunn av kombinasjonen av nybygg og rehabilitering av et eksisterende bygg, et meget krevende prosjekt. Samtidig har det vært svært viktig for Ess Group at gjestene får en så god opplevelse av både hotellet og den digitale gjestereisen der som mulig. Det var derfor viktig for Ess Group at de fant en samarbeidspartner som både forstod bransjen, hadde den nødvendige tekniske kompetansen, og som de kunne ha full tillit til når det gjaldt leveranser av teknologi til hotellet, slik at man var sikre på at alle dimensjoner ble ivaretatt. Samtidig var det et krav at alle tjenester som ble levert til hotellet var skybaserte, slik at hotellet ikke hadde noe ansvar for drift, vedlikehold eller oppgraderinger.

Etter vurderinger falt derfor valget på NetNordic som totalleverandør av teknologi til Ellery Beach House.

Løsningen: NetNordic ble valgt som totalleverandør til Ellery Beach House. Alle løsninger ble levert som skybaserte tjenester over samme plattform. Over denne skyplattformen har hotellet fått levert WIFI, Nettverk, telefoni og IPTV. Som en del av IPTV-leveransen inngår også en skybasert IPTV headend som distribuerer TV-kanaler til alle rom på hotellet, samt SMART TV’er med integrert Chromecast slik at gjestene kan strømme eget innhold over på TV-skjermen på gjesterommene.

I tillegg har NetNordic levert internettaksess med redundans over mobilnettet.

Den leverte plattformen gjør at Ellery Beach House har et forutsigbart kostnadsbilde, minimalt med tekniske installasjoner på hotellet, og ikke noe ansvart for drift, vedlikehold eller oppgraderinger av teknologien som er levert.

Leveransen:

  • Skybasert leveranse av nettverk (LAN) for administrasjon, samt IPTV med mer
  • Skybasert leveranse av trådløst nettverk (WIFI) for gjester og ansatte
  • Skybasert leveranse av IPTV-løsning og Smart TV’er med integrert Chromecast på alle gjesterom
  • Skybasert plattform for IPTV-baserte underholdningstjenester og TV-kanaler på alle gjesterom
  • Internettaksess med redundans over mobilnettet
  • Skybasert løsning for telefoni til administrasjonen

Ellery Beach House er Ess Groups første hotel i Stockholm, og den første Beach Club’en i området. Det var kritisk for Ess Group at hotellet kunne åpne i tide, og var velfungerende fra første dag. NetNordic fikk et utvidet ansvar for leveranse av tekniske løsninger til hotellet, og hadde også en koordinerende rolle på vegne av Ess Group for å sikre at alle leveranser ble gjennomført innenfor tidsfristen. 

Når hotellet åpner sine dører for gjester 24. august 2020, vil gjestene sjekke inn på et destinasjonshotell med imponerende beliggenhet, servicetilbud og teknologi