Med løsninger for kontrollrom, såkalt «PTT Dispatch» (push-to-talk utsendelse), tilbyr NetNordic system for å håndtere kritisk kommunikasjon som blant annet brukes av organisasjoner og nødetater for å koordinere ressurser i sanntid.

Push-To-Talk (PTT) Kommunikasjon

PTT er en kommunikasjonsmetode som lar brukere trykke på en knapp for å snakke umiddelbart med andre brukere. Dette konseptet ligner på en walkie-talkie, der deltakerne trykker på en knapp for å snakke og slipper den for å lytte.

Rask og Effektiv Kommunikasjon

Kontrollromsløsninger muliggjør rask og effektiv kommunikasjon mellom forskjellige team og enheter, inkludert mobile enheter, kjøretøyer og kontrollrom. 

Gruppekommunikasjon 

Løsningene støtter gruppekommunikasjon, slik at brukere kan delta i samtaler med flere deltakere samtidig. Dette er spesielt nyttig for koordinering av komplekse operasjoner som krever samarbeid fra flere team eller enheter. 

Geografisk Lokasjon

Noen PTT Dispatch-systemer inkluderer funksjoner for å spore og vise den geografiske posisjonen til brukere i sanntid. Dette gjør det mulig for operatører å ha bedre oversikt over hvor teamene befinner seg og effektivt tilordne oppgaver basert på deres posisjon. 

Fleksibilitet og Skalerbarhet 

NetNordic sine løsninger for kontrollrom er fleksible og skalerbare, og kan derfor tilpasses kundenes spesifikke behov, og siden vokse i takt med nye krav til funksjonalitet og kapasitet. 

Integrasjoner 

PTT Dispatch-systemer kan integreres med andre systemer og plattformer, for eksempel GPS-sporing, nødnummerdatabase (ENP), og tredjepartsapplikasjoner for å gi en mer helhetlig løsning. 

Sikkerhet og Pålitelighet 

Pålitelig ytelse og sikkerhetsfunksjoner som kryptert kommunikasjon og redundans er viktige egenskaper som dekkes 100 % av NetNordic sine løsninger for kontrollrom, dette er viktig for kritiske operasjoner.

Til sammen gjør disse egenskapene NetNordic sine løsninger for kontrollrom til et uvurderlig verktøy for organisasjoner og nødetater som krever rask, pålitelig og sikker kommunikasjon for å koordinere operasjoner og håndtere kritiske situasjoner effektivt.

Strategiske partnere

Voxtronic er en partner som har spesialiserer seg på avanserte kommunikasjonsløsninger for nødetater, offentlige sikkerhetsorganisasjoner og andre kritiske sektorer.

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail