Contact by mail

Karriere i NetNordic #BestCompanion

NetNordic retter fokus på ansatte og ønsker å styrke arbeidskraft, arbeidsmiljø, utvikling og mangfold. Vårt fokus er i å skape og levere intelligente integrasjoner, med spesialisering på løsninger og tjenester for virksomhetskritisk infrastruktur innenfor løsningsområdene cybersikkerhet, sikre nettverk, sikre datasentre og sikker integrert kommunikasjon.

En karriere i NetNordic gir deg muligheten til å bli del av et unikt miljø med menneskene bak teknologiens innovasjon.

Har du lyst til å bli vår #bestcompanion?

Fornøyde medarbeidere = fornøyde kunder

Når du jobber i NetNordic er du med på å skape meningsfulle og utviklende arbeidsplasser der de ansatte selv bidrar i utformingen av egen arbeidssituasjon. Dermed vil du være sikker på at kompetansen din blir verdsatt. Arbeidsforholdene legges til rette for variasjon, samarbeid og sosial omgang med kollegaer.

Møt noen av dine fremtidige ambisiøse kollegaer!

NetNordic sin visjon

NetNordic sin visjon er å være våre kunders viktigste «companion» for virksomhetskritiske tjenester og infrastruktur. Vi liker å kalle det kundens «Best Companion», altså bidra til å realisere våre kunders potensiale gjennom effektiv anvendelse og fleksibilitet til lavest mulig kostnader. Vårt mål er fortsatt vekst, fastholde posisjonen blant de beste i bransjen og bidra til at våre kunder når sitt fulle potensial.

Verdiene våre

– NetNordic jakter kontinuerlig etter suksess for våre kunder.
– Vi holder våre løfter og gjennomfører som avtalt.
– Vi bidrar som individer men handler samlet.

Når du velger NetNordic

Når du velger NetNordic vil du finne et team av dyktige, kreative og entusiastiske mennesker. Ved å bruke den nyeste teknologien, kan vi gi betydelige økonomiske fordeler for våre kunder. Mange av våre kunder har også vært i stand til å få betydelig konkurransefordel takket være våre løsninger og tjenester.

En viktig ingrediens i NetNordics oppdrag er evnen til å tiltrekke seg de beste medarbeiderne på ulike områder. Så langt har vi lykkes langt over forventning. Dette gir våre kunder tilgang til en proaktiv samtalepartner som i stor grad bidrar til vellykkede prosjekter med minimal risiko. Vår kombinasjon av solid kompetanse og ledende produkter har vært nøkkelen til vår suksess.

I NetNordic får du muligheten til å vokse og utvikle deg

For å sikre at vi tiltrekker de beste medarbeidere, og dermed tilby våre kunder best mulig service, opplæring og sertifisering, er det noe NetNordic investerer tungt i. Våre medarbeidere er sertifisert på høyeste nivå for å sikre kvaliteten på alle våre forpliktelser. Våre prosjektledere og systemingeniører deltar kontinuerlig i workshops og opplæring for å skaffe seg kunnskap om de nyeste produktene og teknologiene.

Hva kan NetNordic tilby deg!

Som ansatt i NetNordic vil du være del av en bedrift i vekst som verdsetter likestilling, inkludering, mangfold og trivsel. Vi tilbyr:

  • Fleksible arbeidstider
  • Oppussede lokaler
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • Sosiale aktiviteter gjennom hele året
  • Opplæring og sertifisering

Møt Pia Andersen og Nora Edland

Pia Dahl Andersen (21) og Nora Edland (20), to jenter som har et ambisiøst mål om å nå OL i 2028 i deres seilbåt – 49erFX.

Pia og Nora er teamorienterte og avhengig av hverandre for å seile best. NetNordic gjenkjenner seg i deres ambisiøse mål om å nå nye høyder, hvor vi begge satser på nytenkning og morgendagens utfordringer.

Les mer om deres ambisiøse mål »

Bli vår #bestcompanion

I NetNordic er vi opptatt av å legge til rette, så du får muligheten til å vokse. Hos oss vil du jobbe med å utvikle deg i et uformelt og høykompetent miljø.