Bli kjent med Tomas Andersen

Tomas Andersen er senior konsulent og jobbet i et IT-selskap som ble kjøpt opp av NetNordic – noe han er veldig fornøyd med. Han jobber tett opp mot kundene og er dypt nede i selve løsningene som leveres.

Navn: Tomas Andersen

Rolle: Senior Consultant

Startet i NetNordic: Juli i 2019

Kontor: Halden

Utdanning: Elektronikk (ingeniør), informasjonsteknologi

Hva betyr disse verdiene for deg personlig?

Det som er fint, er at disse verdiene er verdier som betyr mye for meg privat. Det mest betydningsfulle er kanskje å jobbe i team. Det å løse en oppgave sammen hvor man spiller hverandre gode og trives bedre på veien dit. Å jobbe godt i team legger grunnlaget for de andre verdiene. Å være ambisiøs er noe jeg alltid har vært i arbeidet mitt, og har stadig utfordret meg selv til å ta på meg mer ansvar og levere bedre. Det gir meg et driv, og å ville mer. Og, når man jobber i team, tar man mer ansvar for de man jobber med… da er man mer pålitelig også.

Hva tenker du om verdiene i karrieresammenheng?

Det som kanskje driver meg mest, er å lære seg og gjøre nye ting hele tiden. Å tilegne seg ny kunnskap og utfordre seg selv litt. Jeg tror jeg hadde kjedet meg veldig i en jobb hvor jeg ikke møtte nye utfordringer hver dag. Kona mi er lærer så det er mye av det samme verdisettet som hun også lærer bort. Vi er opptatt av det.

Det betyr mye å ha kolleger som jeg kan stole på og som stoler på meg. Det gjør at vi sammen kan levere på våre forpliktelser. Det er avgjørende for å bygge tillit både til andre kolleger, samarbeidspartnere og kunder.

Våre verdier er ord som kanskje ikke hadde kommet på selv, meg jeg ser at det gjenspeiler oss og hvordan vi i NetNordic er og hvordan hverdagen vår er. Et sted hvor man kan utvikle seg og virkelig kan trives.

– Vi har så mye å gjøre at vi er nødt til å ha tillit til hverandre. Og, når man jobber i team, er disse verdiene viktige.

Konsulentenes hovedoppgaver

En senior konsulent i NetNordic er en erfaren og høyt kvalifisert IT-konsulent som arbeider med å gi rådgivning og bistand til selskaper i ulike bransjer om hvordan de kan optimalisere og forbedre sine teknologiske løsninger.

Konsulenter på dette nivået har ansvar for å identifisere og analysere kundenes behov og utfordringer, og utvikle skreddersydde løsninger for å møte disse behovene. Dette kan inkludere å evaluere og implementere nye teknologier og systemer, samt å optimalisere eksisterende infrastruktur og applikasjoner.

En senior konsulent vil typisk ha spesialisert seg på et eller flere områder innenfor IT, for eksempel nettverk, sikkerhet, skyteknologi eller digital transformasjon. De vil også ha god kunnskap om bransjestandarder og best practice, og vil kunne gi verdifull rådgivning om hvordan bedrifter kan øke effektiviteten, produktiviteten og lønnsomheten ved å utnytte teknologi på en smartere måte.

For å bli en senior konsulent i NetNordic må man ha en høyere utdannelse innen IT, samt flere års erfaring fra IT-bransjen. Man vil også ha en god forretningsforståelse og kunne kommunisere klart og tydelig med kunder på alle nivåer i organisasjonen.

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail