Contact by mail

Mobile tjenester med full kontroll 

Smart bedriftstelefoni – Vi gir våre kunder kvalitet og trygghet uansett operatør.

Mobile tjenester som gir bedriften full kontroll

NetNordic er fullt sertifisert partner av Telenor og Telia på tjenester og løsninger til bedriftsmarkedet. Vi kan derfor tilby alle Telenor og Telia tjenester til samme betingelser som operatørene selv. 

Sammen med våre egne tilknyttede tjenester gir vi våre kunder kvalitet og trygghet uansett operatør. NetNordic tilbyr sin rådgivende kompetanse i vurdering, valg, leveranse og drift av mobiltelefoni, bedriftsløsninger, WAN og andre operatørtjenester. 

NetNordic ønsker å være den rådgivende objektive partneren kunde kan støtte seg mot og som passer på at alle variabler tas hensyn til og vurderes ved inngåelse og utrulling av ny trafikkavtale eller en WAN/IP-VPN løsning. 

Utstyr og abonnement

NetNordic leverer alt av mobilt utstyr som mobiltelefoner, nettbrett, møteromsenheter og tilbehør gjennom vår egen webportal.

NetNordic leverer komplett drift av abonnementshåndtering, hvor bestillinger, endringer og all generell håndtering gjøres av NetNordic Servicedesk.

Mobil driftsavtale 

Med en mobil driftsavtale med NetNordic kan vår servicedesk håndtere administrasjon av mobilabonnement med tilhørende tjenester. 

NetNordic kundesenter kan fungere som SPOC (Single Point Of Contact) for enhver henvendelse, enten om det er en driftsoppgave eller en feil som skal meldes inn.

Alle bestillinger, endringer og avslutninger er eksempel på tjenester som NetNordic Servicedesk. 

Mobil-driftsavtale_web_2

Mobiladministrasjon 

NetNordic Unified Endpoint Management (UEM) er en skybasert tjeneste for å administrere, effektivisere og sikre bedriftens mobile enheter. NetNordic UEM er basert en markedsledende MDM – Mobile Device Management, som også kan håndtere Microsoft Windows 10 enheter. 

NetNordic UEM er enkelt å komme i gang med og alle kunder kan teste løsningen kostnadsfritt. 

Samlet oversikt

NetNordic UEM gir en samlet oversikt og kontroll av bedriftens mobilflåte igjennom en intuitiv nettbasert portal som samkjører rapportering, regelverk, tjenestefunksjoner og enhetsadministrasjon. Få oversikten på maskinvare og programvare i detalj, påtving regelverk, sett opp profiler, konfigurer innstillinger og ta handling etter behov. 

Tryggere mobilverden

NetNordic UEM gjør det lettere og tryggere å jobbe i en raskt utviklende mobilverden, spesielt de som tillater bring-your–own-device (BYOD). Beskytt bedriftsdata og la sluttbrukere velge eller ta i bruk sine egne enheter uten å la det gå utover brukeropplevelse eller sikkerhet. 

Passer for alle

NetNordic UEM passer for bedrifter og organisasjoner i alle størrelser og tjenesten kan enkelt skaleres etter behov. Tjenesten er operatøruavhengig og støtter alle ledende plattformer som iOS, Android og Windows 10.