Contact by mail

Neste generasjon Cloud er designet for å kjøre alle applikasjoner, raskere og sikrere, til en lavere kostnad.

Cloud beskriver en tjeneste eller plattform gjort tilgjengelig over Internett som tidligere ble produsert på en lokal datamaskin eller datahall. Tjenester som er satt opp i en skyløsning tilbyr høy tilgjengelighet og skalerbarhet, som ofte er kostbart og komplekst å realisere på andre måter.

Alt er oppe i skyen!

Det er i dag vanlig at bedrifter velger å migrere viktige tjenester og funksjoner til skybaserte løsninger hos en eller flere skyleverandører.

Det er flere nettskyleverandører som har ulike tilbud som passer ulike selskaper ulikt. Vi kan hjelpe deg med å navigere deg gjennom jungelen av muligheter for å finne den løsningen som passer deg best.

Bruk av skytjenester krever ingen investering i ny teknologi eller maskinvare.

NetNordic kan tilby hele eller deler av design, implementering og drift som en tjeneste. Med alle fordelene det medfører i form av effektivitet, trygghet og muligheter å raskt øke og redusere omfanget.

Cloud som en tjeneste

En tjeneste kan se ut som et uendelig antall måter, noe som er flott når du har et spesifikt behov å oppfylle. NetNordic leverer ressurskonsulenter, konsulenttjenester og kan tilby alt som én tjeneste. Vi skreddersyr det du trenger etter dine ønsker.

Vi kan administrere tjenesten for deg gjennom en av våre tjenestedriftsledere og gi deg innsikt via f.eks. KPI og SLA. Eller du styrer tjenesten selv, du bestemmer. Kontakt oss i NetNordic så hjelper vi deg!

Vi samarbeider med
kjente leverandører!

Vi jobber hovedsakelig med skyløsninger fra Amazon Web Services AWS, Microsoft Azure og Google Cloud.

NetNordic har kompetansen som kreves for hvordan man effektivt og skalerbart administrere skytjenester for å få størst mulig verdi.

Selv bruker vi i vår virksomhet ulike skytjenester.

Våre egne erfaringer og det vi har lært av våre kunder, gir oss bred kunnskap som er nyttig for alle vi jobber med.