NetNordic - NetTalk 30 minutes - Zero Trust
Gå til filmen

NetTalk 30 Minutes – Zero Trust

Hva betyr det og hvordan innføre det!

I denne NetTalk 30 Minutes – Zero Trust, leder Erik Hovstad (Director Product & Architecture / Network) og Øyvind Lundberg (Solution Architect) an, for å ta oss igjennom Zero Trust, hva det betyr og hvordan virksomheten kan innføre det.

Med som som intervjuobjekt har Hovstad fått med seg Jaye Tillson, Direktør for strategi i HPE, en virkelig teknologilederne innen nettverk og sikkerhet.

Før intervjuet av Tillson starter tar Hovstad og Lundberg en gjennomgang av begreper som Tillson snakket om, slik at man skal ha en bedre forståelse av intervjuet.

Begreper:
ZTNA = Zero Trust Networking Access
SASE = Secure Access Service Edge
SSE = Secure Sevice Edge
CASB = Cloud Access Security Broaker
SWG = Secure Web Access Gateway

Det er viktig å huske på at zero-trust er ett tankesett og det finnes ikke ett verktøy som gir deg zero-trust. Det første spørsmålet er å gjøre en analyse og tenker på blant annet følgende:

  • Hvilke verdier har vi?
  • Hvor er brukerne?

Jo flere plattformer du har, jo større er angrepsflaten din. Hvor poenget med Zero Trust er å minske angrepsflatene og senke risikoen.

Målsetningen er uansett at man ønsker å høyne sikkerhet og reduserer risikoen, og det finnes flere veier til mål for å oppnå dette. Man bør finne det som passer den enkelte bedriften.

Det viktigste er å komme i gang – starte!

Man tar et steg av gangen, hvor vi i NetNordic kan være med deg på denne reisen.

Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer om Zero Trust
salg@netnordic.no eller ring: 67 247 365

Innholdskategori

Innhold

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail