Contact by mail

Gå til filmen

NetNordic NetTalk 60 Minutes – Den enkle veien til sikkerhet

Nettverk

25. januar 2024


Hva bør du som bedrift tenke på når du skal gå til anskaffelse av et bedriftsnettverk?

Er du en sesongbasert virksomhet som har behov for å slå av nettverket, bytte eller oppgradere komponenter? 

Eller er du opptatt av å oppnå redusert risiko, kontinuerlig teknologisk fornyelse og ingen binding av kapital?

Hva er fordelen med med å velge «nettverk som en tjeneste»?

I denne NetTalk 60 Minutes – NaaS – Den enkle veien til sikkerhet, leder Erik Hovstad (Director Product & Architecture / Network) og Øystein Lysne (Senior Network Consultant) an, for å ta oss igjennom den enkle veien til sikkerhet, hvor de snakker om sikre nettverk og ser på trendene innen nettverk og nettverk som en tjeneste (NaaS).

I studio hadde Hovstad besøk av Stian Lysnes (Lead Consultant) som jobber i Offensiv Sikkerhet i NetNordic. Han snakket om penetrasjonstesting og sårbarhetsanalyse.

Hovstad hadde også intervjuet Oddvar Kruse som er IKT Direktør i Olav Thon Gruppen. Han fortalte om hvorfor de har valgt nettverk som en tjeneste modell, og at de har vært en NaaS kunde av NetNordic i over 6 år.

Et annet kundecase Hovstad intervjuet var Advokatkontoret Selmer. Her snakket han med Dan som er Chief Digital Officer og hvorfor de valgte å gå for nettverk som en tjenestemodell hos NetNordic i 2021.

Lysne viser Extreme sin løsning, men det er viktig at Nettverk som en tjeneste fra NetNordic er produsentuavhengig og at vi også levere kundeløsninger basert på f.eks. HPE Aruba Central.
En annen ting som ble nevnt var at NetNordic også jobber tett sammen med operatører som Eidsiva, som har stor suksess med nettverk som en tjeneste på innlandet, med å levere WiFi, LAN og sikkerhet sammen med Internett og WAN tjenester som er de tradisjonelle tjenestene de leverer til sine bedriftskunder.

I studio hadde Hovstad også besøk av Pål Mørk Hansen som leder systemutvikling i NetNordic. De snakket om at de har samarbeidet tett i mange viktige kundeprosjekter de siste årene der Sysdev har vært med på å sørge for en svært høy grad av nettverksautomasjon både i utrulling og i drift og sørget for forretningsinnsikt gjennom verktøy som Elastic Search.

Avslutningsvis oppsummere Hovstad denne NetTalk`en med å gi 6 gode råd dersom dere vurderer nettverk som en tjeneste.

Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer om NaaS – Den enkle veien til sikkerhet
salg@netnordic.no eller ring: 67 247 365

Se NetTalk 60 Minutes ved å fylle inn kontaktinformasjon!


Siste innhold - Nettverk