NetNordic - Sikkerhetsvalidering

Sikkerhetsvalidering

Trusselbildet vokser stadig på tvers av bransjer og er ikke lengre bare mot aktører med samfunnskritisk infrastruktur. Derfor velger de beste cybersikkerhetsteam kontinuerlig sikkerhetsvalidering for å avdekke sikkerhetshull! Vil ikke dere også ha det beste og mest effektive cyberforsvaret?

Compliance og risiko-eksponering

Sikkerhetsavdelinger sitt hovedmandat i dag er å unngå utfordringer med sårbarheter og forhindre angrep. Samtidig skal de legge til rette for forretningsvekst. Det er en kjensgjerning at dette er enklere sagt enn gjort! For å beskytte bedrifter blir det investert millioner av kroner årlig for å sørge for compliance, men hvordan står det så til med risiko-eksponeringen deres?

Virksomheter har i snitt mer enn 50 sikkerhetskontroller. Kun ¼ av sikkerhetsteamene kan med høy grad av sikkerhet si at kontrollene fungerer som de skal. I dagens raske digitale verden er sikkerhet en kontinuerlig prosess. Hackere og nettkriminelle finner alltid nye måter å få tilgang til sensitiv informasjon på. Det er derfor vi i NetNordic tar kontinuerlig sikkerhetsvalidering på alvor!

Tradisjonell pen-test gir kun et øyeblikksbilde, derfor anbefaler vi kontinuerlig testing fra Netnordic Cyber Trust

Nå som cybertrusler utvikler seg raskere, er det helt avgjørende at reelle sårbarheter behandles før de utnyttes! Selv om tjenester for penetrasjonstesting kan identifisere slike trusler nøyaktig, kan ikke disse tjenestene skaleres i omfang eller brukes på en kontinuerlig måte. Med andre ord, en pen-test gir kun et øyeblikksbilde.

Derfor gir automasjon rundt sikkerhets testing en mye sterkere verdi. Sanntids- og fortløpende kunnskap om eksponeringen gjør det mulig å fokusere ressursene på å fikse de reelle sikkerhetshullene. Automatisert sikkerhetsvalidering fokuserer på reelle sikkerhetshull og fører til effektiv utbedring. Med kontinuerlig sikkerhetsvalidering får man det proaktive verktøyet basert på fersk sanntidsdata, for å unngå truslenes reelle innvirkning på virksomheten deres. Gå fra å være reaktiv til å bli proaktiv!

Ta kontakt med oss for en uforpliktende sikkerhetsprat om hvordan du best kan løfte din sikkerhet!

Innholdskategori

Innhold

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail