NetNordic - Sikker Identitet

Sikker Identitet

Brukernes identitet er konstant under angrep slik at hackere kan få tilgang til interne ressurser og data.  Passord som den eneste faktoren for autentisering har blitt en ting fra fortiden fordi det ikke er sikkerhet nok lenger. Det er viktig at bedrifter tar i bruk flerfaktorautentisering som en standard. 

Hva er multifaktor autentisering (MFA)?

Det er når man bruker flere faktorer når du autentiserer en bruker, for eksempel kunnskap (noe en bruker vet) og besittelse (noe en bruker har).  Disse ekstra faktorene er kritisk viktige da datainnbrudd fanger store mengder av passord som er i bruk. Bare i 2022 mistet over 100 millioner brukere sin identitetsinformasjon.  

Alle disse blir umiddelbart sårbare for enkle angrep hvis de ikke har tatt i bruk flerfaktorautentisering. Spesielt med tanke på at mange angrep nå automatisert og det er kort vei mellom at informasjon er tapt til at det blir aktivt brukt i angrep. Med dette trussel bildet, er det utrolig viktig at man får det implementert for de bedrifter som ennå ikke har det på plass.  

Når man skal velge en god løsning for flerfaktorautentisering så er det stor forskjell på løsningene ute i markedet. 

Løsningene bør:

  • Være enkle for brukerne og benytte
  • Være smarte og tilpasningsdyktige
  • Ha bred integrasjonsevne så alle systemene til bedriften får en helhetlig løsning
  • Må være i stand til å motstå avansert identitets- og flerfaktorangrep
  • Øke forsvarsevnen ved å tilføre synlighet for sikkerhets team som skal beskytte bedrifter i form av å detektere og respondere på cyberangrep

Ta kontakt med oss for å høre om hva som er den beste måten å etablere flerfaktorautentisering. 

Innholdskategori

Innhold

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail