Når og hvor

Dato 13. juni 2019

Tid 11:00 - 21:00

Sted NetNordics lokaler

Sett av datoen

Delta på NetNordic Summit 2019, og få med deg de viktigste trendene i den digitale verden. Sammen med våre markedsledende og viktigste leverandører forteller vi deg alt du trenger å vite om fremtidens digitale transformasjon.


NetNordic Summit 2019 – Bli med på årets digitale happening - 20190613


Delta nå

Fremtidens digitale løsninger

Hvordan påvirker trender og muligheter din bedrift? Hvilke grep må du ta for å bevare konkurransekraften din?

Digitalisering av løsninger et aktuelt tema for oss alle. Men hva betyr dette egentlig?

Vi inviterer spesialister og eksperter fra alle våre forretningsområder, for å snakke om fremtidens digitale transformasjon.

Agenda for dagen

Vi starter med lunsj og registrering kl. 11:00. Faglig opplegg starter kl. 11:45.

Vi jobber med et meget spennende program, som blir publisert i mai 2019.

 

 

Faglig påfyll og inspirasjon

Sammen med våre markedsledende og viktigste leverandører, gir vi dere faglig påfyll og informasjon om hva fremtiden bringer.

Vi har invitert Mitel, Avaya, Alcatel, Poly (Polycom og Plantronics), Extreme Networks, Enghouse Interactive, Aruba, Puzzel, Microsoft, Fortinet og Palo Alto/Westcon.

Vi håper også at dere vil bidra til å gi faglige oppdateringer i spennende og relevante workshops om kommunikasjon, datanettverk og IT-sikkerhet. Vi ønsker å lære av hverandre og utveksle erfaringer.

Vi avslutter tradisjonen tro med en hyggelig, sosial samling der kunder, leverandører og NetNordic-ansatte møtes. Dette er en fin anledning til å utveksle erfaringer med andre kunder, og til å spørre oss og leverandørene om det du lurer på.

 

 

Venue

Kurset avholdes i våre lokaler sentralt på Lysaker.