Contact by mail

3. november 2017

NetNordic tar gull!

NetNordic Group AS har oppnådd status som Microsoft Communications Partner Gold, og tilfredsstiller med det strenge kriterier innen Skype for Business og Office 365, på områdene kompetanse, service, kundestøtte og kundetilfredshet.

– Vi er svært fornøyde med å oppnå denne sertifiseringen. NetNordic er med dette gull-partner i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og har et av de sterkeste kompetansemiljøene på Microsoft i Norden, sier konsernsjef Jarl Øverby i NetNordic Group AS, som ser den nye statusen som en viktig milepæl mot målet om å bli en av de beste Microsoft Communications partnerne i Norden.

– Jeg er svært stolt av hva vi har prestert som organisasjon. Vi ser frem til å nyte fordelene av vår nye status, samt å gi ytterligere verdi for nye og eksisterende kunder, sier Øverby videre.

 

Bedre tilbud

NetNordic har gjennom en årrekke håndtert kommunikasjonsløsninger for store- og mellomstore virksomheter, og etter oppkjøpene av IPnett og Intelecom er vi et meget naturlig valg for kunder med sammensatte behov.

Det er mange kunder i det norske markedet som har valgt Microsoft som en sentral teknologiplattform, og NetNordic er stolt over å ha dokumentert bredden og dybden i vår kompetanse, og dermed evnen til å få mer ut av kundenes investeringer

– Gratulerer så mye til NetNordic – som på svært kort tid har klart å tilfredsstille strenge kriterier innen Microsoft Skype for Business og Office 365 kompetanse, service, kundestøtte og kundetilfredshet. Med NetNordic på plass i Norden vil dette gi et enda bedre tilbud til både norske og nordiske Microsoft kunder, sier Dag Nyrud, direktør for Office-divisjonen, Microsoft Norge.