Contact by mail

11. mars 2020

NetNordic hjelper deg med sikre hjemmekontor-løsninger for ansatte i karantene.

Akutt behov for hjemmekontor? Mange virksomheter sender nå sine ansatte hjem for å redusere risiko for spredning av virus.

Koronaviruset (Covid-19) påvirker oss alle og vi ser dessverre at det er utfordrende for bedrifter og samfunnet generelt. Covid-19 har allerede gitt samfunnsøkonomiske konsekvenser. Som en ansvarsfull aktør ønsker NetNordic å bidra til både begrensning og bekjempelse av Covid-19 Koronaviruset der hvor vi kan. Dette gjennom å tilby samhandlingsløsninger slik at de ansatte kan være relativ operative selv om de må jobbe hjemmefra i en lengre periode.  I NetNordic har vi en god kultur for bruk av videosamhandlingsløsninger. Det gjør at vi som selskap kan opprettholde produktiviteten og forpliktelser om enkelte må være hjemme med smittebærende sykdom, med sykt barn eller som nå er tvunget i karantene om en er innenfor risikosonen for å kunne være en smittebærer av Covid-19 viruset. 

NetNordic kan tilby en rekke gode og sikre løsninger for hjemmekontor-løsninger til din bedrift, også spesielt tilpasset situasjonen som har oppstått rundt Covid-19 viruset og tilhørende karantene behov.

For de fleste vil en god og sikker måte å koble seg opp på via internett fra PC eller annen terminal hjemme være det primære behovet. Dette kan enkelt løses hos de fleste ved å utvide dagens løsninger, eller det kan settes inn en løsning som ivaretar dette på en sikker måte uavhengig av dagens løsninger.

Hvor raskt dette kan etableres avhenger litt av hva det er dere har fra før.

Alternative løsninger:

VPN klienter

Har dere hardware fra Pulse Secure, Aruba, Palo Alto eller Fortinet kan vi raskt skaffe lisenser for VPN klienter slik at dere får rullet ut dette til de ansattes PC.

Sikkert hjemmekontor

NetNordic har også muligheter til å løse mer komplekse behov, slik som å gi spesialiserte medarbeidere tilgang til sikre nett, gjennom en granulert sikkerhetsmekanisme med tilgang til fagapplikasjoner og sikre systemer. Dette kan være akutte behov innen helsevesen, kommuner, forskningsmiljøer, teknisk driftsmiljøer, industri og andre som er redde for at ressurspersoner må sitte på hjemmekontor!

Extreme Defender eller Aruba RAP er hardwarekomponeter som kan settes på en vanlig internettlinje for å bygge en krypert IP-Sec tunell inn mot arbeidsgivers infrastruktur. Vi kan hjelpe med utstyr og oppsett.

Samhandlingsverktøy

Flere av våre samarbeidspartnere tilbyr nå gratis bruk av video- og samhandlingsverktøy. Microsoft, Cisco og Avaya er noen av de som tilbyr dette. 

NetNordic tilbyr også gratis rådgivning om hvordan en kan ta i bruk moderne video- og samhandlingsverktøy. Kanskje dere allerede har tilgang på gode verktøy, men ikke har kommet helt i gang? 

Ønsker du at en av våre rådgivere skal ta kontakt med deg? Send oss en e-post på salg@netnordic.no eller ring oss på tlf: +47 67 247 365. Så finner vi den beste løsningen for din virksomhet.