Contact by mail
13 - 14. april 2021

NetNordic i smarbeid med Aruba presenterer Atmosphere «The edge Conference»

Få med deg de siste innovasjoner innen nettverk, sikkerhet og monitorering med Aruba Athmosphere konferanse.
For deg som er visjonær eller teknolog, er dette noe du ikke bør gå glipp av.

0

dager

0

timer

0

minutter

0

sekunder

13 - 14. april 2021
11:00 - 13:00

NetNordic har i samarbeid med Aruba har gleden av å annonsere en ny vri på Aruba Athmosphere, konferansen for de visjonære, teknologene og ledere. Dette året vil vi dele det siste og det beste innen nettverk med et enda sterkere fokus på kant – noe som endrer hvordan vi lever og arbeider. Meld deg på konferansen for å se hvordan du kan bygge nettverksinfrastrukturen din fra sky til kant, i dag og inn i fremtiden.

 

Vi har gleden av å invitere deg til å oppleve Athmosphere ’21: «The Edge Conference». Arrangementet starter den 13. april hvor du vil få kunnskap om de siste innovasjoner innen nettverk, sikkerhet, monitorering og automatisering i et spennende og lærerikt online seminar.

 

5 gode grunner til å delta på ATM’21

  1. Skape en hybrid arbeidsplass: Få en komplett, sikker og fleksibel arbeidsplass med full tilgang til tjenester, hvor enn du er.
  2. Koble opp og beskytt campus nettverket: Prioriter sikkerhet i en tid hvor løsninger fra kant til sky blir mere utbredt.
  3. Videreutvikle WANet ditt: akselerer sky migrasjonen.
  4. Ta i bruk mulighetene i skyen: lær hvordan du utnytter kraften til AI.
  5. Skaler med Nettverk som en tjeneste

Vi vil invitere deg til Arubas Athmosphere ’21: «The Edge Conference». Konferansen starter den 13. april. Online arrangementet er en fantastisk mulighet å lære om de siste innovasjoner innen nettverk sikkerhet, monitorering og automasjon.

Når du er registrert, får du tilgang til keynote fra noen av bransjens visjonære ledere, lærerike konferansesesjoner og virtuelle opplevelser. Temaet er «Your Journey. Your Edge.» betyr at konferansen er rettet for deg uansett hvor du er på din «Edge-Journey».

Du vil lære hvordan:

  • Levere et «arbeid hvor som helst» nettverk som leverer tjenester og sikkerhet for effektive og produktive opplevelser uansett om brukeren er på kontoret eller hjemme
  • Sørg for sikkerhet i nettverket, på kontoret eller campus, ved å bruke nettverkets intelligens og robusthet ved å utnytte AI til å automatisere feilsøking og administrasjon
  • Akselerere migrering til sky ved å migrere WANet for å redusere kostnadene og øke virksomhetens fleksibilitet mens du implementerer et Zero Trust / SASE sikkerhetsrammeverk
  • Design og implementer et komplett «kant til sky» nettverksløsning som sømløst integreres med basis skytjenseter i det intelligente kant nettverk

 

Meld deg på her!