Contact by mail
3. mars 2022

API Security Summit

Har du noen gang lurt på hvorfor du fortsetter å høre om API Security? Det er fordi API-er nå er #1 Attack Vector i all cybersikkerhet – Dette er massivt! Nok en gang leder Salt Security an ved å være vertskap for bransjens første API Security Summit den 3. mars

0

dager

0

timer

0

minutter

0

sekunder

Nettbasert
3. mars 2022
11:00 - 13:00

Selskaper endrer seg stadig raskere under den digitale transformasjonen og utnyttelsen av API-er er derfor ekstremt viktig for å maksimalisere verdi, vokse virksomheten og drive innovasjon. Imidlertid er mange organisasjoner relativt umodne i forhold til API-sikkerhet, og dette skaper dermed en helt ny angrepsflate. Gartner har uttalt at innen 2022 vil API-misbruk gå fra å være en sjeldenhet til den hyppigste angrepsvektoren, noe som vil resultere i datainnbrudd for bedriftsapplikasjoner. Mange kritiske bedrifter har allerede tatt i bruk Salt som en viktig løsning i deres sikkerhetsstrategi. For å møte dette behovet i markedet har NetNordic inngått et samarbeid med Salt for å kunne gi førsteklasses API-synlighet, beskyttelse og utbedringsevne på denne fremvoksende cyberforsvarsgrensen.

API-er i dag er et primært mål for hackere som kobler brukere og apper til viktige data som tiltrekker dårlige aktører og en integrert del av forretningstjenester, angrepsvektor nummer 1 for applikasjoner som muliggjør digital innovasjon.

Bli med på API Security Summit hvor vi skal utforske:

  • Hvordan kommer hackere inn? Hva kan vi lære av dem?
  • Hvordan er API-angrep forskjellig fra tradisjonelle applikasjonsangrep?
  • Hva gjør ledende CISOer i dag for å beskytte seg selv?
  • Hvor bør du begynne med å bygge din egen API-sikkerhetsstrategi?

Delta live for å få svar på spørsmålene dine!

 

Les mer og meld deg på her!