Contact by mail
31. januar 2019

NetNordic DDoS War Room

Sammen med vår leverandør og partner NETSCOUT Arbor skal vi skape og stoppe avanserte DDOS-angrep. Ta med deg PC-en din til NetNordic sine lokaler på Lysaker torsdag 31. januar, og bli med!

0

dager

0

timer

0

minutter

0

sekunder

Vollsveien 2B, Lysaker
31. januar 2019
09:15 - 15:00

Tid: Torsdag 31.01.19, klokken 09.15
Sted: Vollsveien 2B, 1366 Lysaker

NETSCOUT Arbor er markedets ledende aktør i håndtering av denne typen angrep. Sammen setter vi opp et avansert angrep med inntil 50 ulike DDOS-signaturer mot ett LAB-miljø.

Vi viser utviklingen i et monitoreringsverktøy, og demonstrerer viktigheten av å ha innsikt i nettverkstrafikken. Og sist men ikke minst – vi viser hvordan du stopper dette komplekse angrepet.


Ta med:

Ta med egen PC. Denne må være tilpasset og godkjent for bruk i en DDOS LAB-situasjon.

Til oss kommer følgende fra NETSCOUT Arbor:

Brian Gregory:

Brian er leder for partnerapparatet i Norden, Storbritannia og Irland. Han har mange års erfaring fra flere ledende sikkerhetsfirmaer som RSA/EMC og F-Secure, før han kom til NETSCOUT Arbor for tre år siden.

Brian startet sin IT-karriere for over 20 år siden, og har flere års erfaring innenfor IT-sikkerhet. Han har jobbet med Antivirus (F-Secure), To-faktor autentisering (RSA), Avanserte trusler (Netwitness og Fireeye), og jobber nå med DDOS-løsninger for Arbor.

– Jeg hjelper kunder å forstå at det å stoppe sikkerhetstrusler er likestilt med å redusere forretningsrisikoen.

Thibault Surgeul:

Thibault jobber som rådgivende ingeniør, med fokus på kanalutvikling og å støtte partnere og salgsavdelingen. Thibault har bred kompetanse på IT-sikkerhet, og har jobbet i Orange Cyberdefense i 8 år før han kom til NETSCOUT Arbor for et og et halvt år siden.

Han har jobbet med mange spennende prosjekter for Orange Cybderdefense og som spesialist innenfor sikkerhetsintegrasjon.

Thibault er vår ledende ekspert innenfor DDOS-demonstrasjoner og «Wargames». Han har også utviklet applikasjoner som gjør at du kan opprettholde service under DDOS-angrep.


Niclas Molander:

Niclas er salgsansvarlig i Norden med lang erfaring innen sikkerhet, fra firmaer som Symantec, Fortinet og SourceFire/Cisco, før han kom til NETSCOUT Arbor for to og et halvt år siden.

Niclas startet sin IT-karriere for 19 år siden, og har jobbet innenfor IT-sikkerhet de siste 11 årene.

– Jeg har alltid fokus på å jobbe tett med kunder og partnere, slik at jeg kan hjelpe dem å møte eksisterende og nye forretningsbehov.

 

Venue

Kurset avholdes i våre lokaler sentralt på Lysaker.

Agenda of the day

 • 09:15 – 10:00

  Kaffe og lett frokost

 • 10:00 – 10:15

  NetNordic ønsker velkommen

 • 10:15 – 10:30

  NETSCOUT Arbor – introduksjon og presentasjon

 • 10:30 – 12:00

  NETSCOUT Arbor – live demonstrasjon og forklaring av DDOS-angrep!

 • 12:00 – 13:00

  Lunsj

 • 13:00 – 15:00

  NETSCOUT Arbor – hvordan beskytter man seg, og stopper et DDOS-angrep?