Contact by mail

Når og hvor

Dato 4. mars 2020

Tid 08:30 - 12:00

Sted Netnordic Norway AS

Sett av datoen

NetNordic - Aruba Tech update Oslo
NetNordic Tech Update - Hvordan gjøre nettverket ditt klart for fremtidens krav til sikkerhet, fleksibilitet og skalerbarhet er Dynamic Segmentation løsningen. Vi viser hvordan!


NetNordic – Aruba Tech update Oslo - 4. mars 2020

Vis agenda Registrer deg her

Hvordan gjøre nettverket ditt klart for fremtidens krav til sikkerhet, fleksibilitet og skalerbarhet er Dynamic Segmentation løsningen. Vi viser hvordan!

NetNordic ønsker å vise deg hvordan ny teknologi forbedrer sikkerhet og ytelse for nettverket ditt. Sammen med en av våre markedsledende og viktigste leverandør, gir vi dere et godt faglig påfyll og informasjon om hva fremtiden bringer.

Her får du god innsikt i løsninger fra Aruba og demonstrasjoner av nye teknologier. Vi gir dere en oppdatering på nye spennende produkter, med spesielt fokus på hvordan bygge et smartere og sikrere nettverk.

 

Vi gir deg en gjennomgang av den nye spennende Aruba AOS-CX baserte switchserien.

Vi viser live demo av hvordan Network Analytics Engine blir din neste nettverkstekniker, og hvordan NetEdit lukker gapet mellom tradisjonell og moderne nettverksadministrasjon.

Håper også at dere vil bidra til å gi faglige oppdateringer i spennende og relevante seminar om kommunikasjon, datanettverk og IT-sikkerhet.  Vi ønsker å lære av hverandre og utveksle erfaringer.

Her finner du oss

 

NetNordic sine lokaler, Vollsveien 2B, 1366 Lysaker

 

 

Agenda of the day

 • 08:30

  Produktoppdateringer

 • 09:00

  Aruba AOS-CX
  Dynamic Segmentation
  Network Analytics Engine (NAE)
  NetEdit

 • 10:00

  Pause

 • 10:30

  Live Demo

 • 11:15

  Q&A