Contact by mail
4. mars 2020

NetNordic – Aruba Tech update Oslo

NetNordic Tech Update – Hvordan gjøre nettverket ditt klart for fremtidens krav til sikkerhet, fleksibilitet og skalerbarhet er Dynamic Segmentation løsningen. Vi viser hvordan!

0

dager

0

timer

0

minutter

0

sekunder

Vollsveien 2B, 1366 Lysker
4. mars 2020
08:30 - 12:00

Hvordan gjøre nettverket ditt klart for fremtidens krav til sikkerhet, fleksibilitet og skalerbarhet er Dynamic Segmentation løsningen. Vi viser hvordan!

NetNordic ønsker å vise deg hvordan ny teknologi forbedrer sikkerhet og ytelse for nettverket ditt. Sammen med en av våre markedsledende og viktigste leverandør, gir vi dere et godt faglig påfyll og informasjon om hva fremtiden bringer.

Her får du god innsikt i løsninger fra Aruba og demonstrasjoner av nye teknologier. Vi gir dere en oppdatering på nye spennende produkter, med spesielt fokus på hvordan bygge et smartere og sikrere nettverk.

 

Vi gir deg en gjennomgang av den nye spennende Aruba AOS-CX baserte switchserien.

Vi viser live demo av hvordan Network Analytics Engine blir din neste nettverkstekniker, og hvordan NetEdit lukker gapet mellom tradisjonell og moderne nettverksadministrasjon.

Håper også at dere vil bidra til å gi faglige oppdateringer i spennende og relevante seminar om kommunikasjon, datanettverk og IT-sikkerhet.  Vi ønsker å lære av hverandre og utveksle erfaringer.

Her finner du oss

 

NetNordic sine lokaler, Vollsveien 2B, 1366 Lysaker

 

 

Agenda of the day

 • 08:30

  Produktoppdateringer

 • 09:00

  Aruba AOS-CX
  Dynamic Segmentation
  Network Analytics Engine (NAE)
  NetEdit

 • 10:00

  Pause

 • 10:30

  Live Demo

 • 11:15

  Q&A