Contact by mail

Når og hvor

Dato 23 - 24. september 2019

Tid 10:00 - 14:00

Sted Union Scene, Drammen

Sett av datoen

KiNS-tech på Union Scene i Drammen
KiNS-konferansen hadde et eget teknisk spor som var såpass populært at det siden 2018 har blitt en egen konferanse for deg som er interessert i teknologi og informasjonssikkerhet.


KiNS-tech på Union Scene i Drammen - 23 - 24. september 2019

Registrer deg her

Møt NetNordic og andre IT-kolleger

Konferansen er et tilbud til alle som jobber med IT og sikkerhet i kommune-Norge. Grip muligheten til å nettverke med andre IT-kolleger!

Kom og møt Netnordic på stand for en prat om neste generasjons infrastruktur, med automasjon og fleksibilitet i sentrum. Vi stiller med løsningsarkitekter, som tar deg gjennom hvordan vi har hjulpet kunder innen kommuner og fylkeskommuner å bygge en moderne og sikker infrastruktur med fokus på mobile klienter, IoT og skytjenester.

KiNS Tech ble avholdt for første gang på Gjøvik i fjor med over 50 deltakere. Agendaen for KiNS-tech 2019 er ikke klar ennå, men vi har tatt med oss tilbakemeldingene fra fjorårets konferanse, og har som målsetting at KiNS Tech 2019 blir enda bedre og større!

AGENDA KiNS-tech 2019

Om KiNS-tech

En avart av KINS-konferansen. Mens KiNS-konferansen fokuserer på personvern, fokuserer KiNS-tech på informasjonssikkerhet og teknologi.

Foredragene er tekniske, og holdes av KiNS-medlemmer både fra kommuner og medlemsbedrifter.

MELD DEG PÅ

Union Scene, Drammen

Union Scene – Drammen Internasjonale Kultursenter er et kulturhus for det lokale og regionale kulturlivet, aktørene på Union Scene og med spesielle oppgaver i å utvikle et kompetansesenter for flerkulturell formidling og drive internasjonal kulturutveksling.