Contact by mail

22. mai 2019

Nettverk til kontorklyngen Technopolis

NetNordic leverer nettverk og er teknisk rådgiver for rundt 2500 sluttkunder hos Technopolis Fornebu.

Eiendomsselskapet Technopolis tilbyr moderne og fleksible kontorer for cirka 100 bedrifter på Fornebu. De tilbyr også infrastruktur og tjenester som er avgjørende for driften, og tilrettelegger for nettverksbygging ved å arrangere sosiale arrangementer.

Behovet

Technopolis ønsket et enkelt, brukervennlig og stabilt nettverk. De ønsket også en rådgivende partner, som kan bidra til kundeutvikling og innsalg til leietakerne.

Løsningen

NetNordic leverer nettverk til Technopolis, og fungerer som rådgiver ved innsalg og bestilling av alt teknisk utstyr som skal kobles til nettverket.

Over flere år har NetNordic bygget opp en god infrastruktur for nettverket, noe som gjør det enkelt å sette opp nye nettverk og omkonfigurere gamle. Det er også enkelt og raskt å få satt opp hastigheten på nettverk eller gjøre andre tilpasninger for enkeltkunder.

Hovedelementene av det vi leverer hos Technopolis er svitsjer og WiFi fra Extreme Networks og dupliserte brannmurer fra Fortinet.

For noen enkeltkunder har vi satt opp egne VPN-forbindelser til eksterne samarbeidspartnere. Vi leverer også IP-telefoni til kunder som har behov for det.

Intelligente IoT-tjenester og posisjonssystemer

NetNordic jobber nå med utvikling av intelligente IoT-systemer for bygget, som blant annet intelligente lyspærer. Vi samarbeider også med eksterne leverandører om interne posisjonssystemer, som kan måle hvordan folk beveger seg i bygget. Dette kan vise vei i bygget og brukes til å hente inn big data.

24/7 overvåkning av nettverket

De fleste leietakerne hos Technopolis er små selskap, som ikke har råd til et ustabilt nett, så for mange er det forretningskritisk med et nettverk som har 100% oppetid.

Technopolis har en 24/7 supportavtale med NetNordic. Det betyr at vi overvåker nettet hele døgnet, og setter inn tiltak og fikser eventuelle problemer før kunden merker at noe er galt.

Utfallet

  • On-site nettverksleverandør
  • Rådgivende partner ved innsalg og nytt utstyr
  • Skalerbart nettverk
  • Rask leveringstid
  • Effektivt endre hastighet på nettverket
  • Effektivt sette opp nettverk for nye kunder
  • Forutsigbare kostnader
  • Stort omfang gir gunstig pris
  • Support og sikkerhet levert fra én leverandør

Dette sier Technopolis

– Vi har samarbeidet med NetNordic på leveranse av IT-løsninger i flere år. Deres servicenivå, gode løsninger og tekniske kompetanse er avgjørende for denne kontrakten. I tillegg til å levere en enkel løsning som dekker de fleste behov for våre kunder, er NetNordic også en leverandør som evner å løse mer komplekse utfordringer og sette opp komplette løsninger for de som ønsker det, sier Alf Astrup, Administrerende Direktør for Technopolis Fornebu.

– Nylig oppgraderte vi all infrastruktur og forlenget avtalen med ytterligere 5 år. Både Technopolis og våre sluttkunder er meget fornøyd med de løsningene som leveres, sier Astrup.

Administrerende direktør for Technopolis Fornebu, Alf Astrup.