Contact by mail

20. desember 2018

Moderne underholdningsløsninger til Solstad Offshore ASA

Med løsninger fra NetNordic har Solstad Offshore satt ny standard for velferd om bord i sine skip.

Utfordringen

Solstad Offshore er et norsk rederi innen forsyningsbransjen, som leverer maritime tjenester til oljerelaterte offshorevirksomheter over hele verden. Selskapet ønsket å forbedre velferden ombord ved å tilby mannskapet moderne kommunikasjons – og underholdningsløsninger.

Løsningen

Om bord på skipene vil hver lugar få installert et rekreasjonsområde med TV, radio, musikk og video. Det gir mannskapet muligheten til å koble av i større grad. Selskapet tilrettelegger for mer komfort ombord på skipene.

Informasjonsflyten internt vil også bli løftet opp til et helt nytt nivå. Informasjon om skipets avgang eller ankomst, videre arbeid, helikoptertider, sikkerhetsmøter og øvelser av alle slag – ja til og med dagens meny kan legges ut på dette systemet og nå den enkelte på en enklere og sikrere måte enn tidligere.

Utfallet

Med løsninger fra NetNordic har Solstad Offshore satt ny standard for velferd om bord i sine skip. Deres fartøy Normand Subsea7 var det første skipet noensinne som har fått infotainment installert til sitt mannskap.

Dette er hva Solstad Offshore hadde å si

– Løsningen fra NetNordic tilbyr vårt mannskap moderne kommunikasjons- og underholdningsløsninger. Dette er viktig for velferden om bord, og for å være konkurransedyktig i rekrutteringsprosessen av de beste sjøfolkene.

Geir Ove Olsen, Prosjektleder i Solstad Offshore

Relatert innhold