8. juli 2022

NetNordic SOC er ISO 27001 sertifisert

PRESSE MELDING – 8 JULY 2022 – NETNORDIC GROUP

NetNordic SOC er nå ISO 27001 sertifisert

Vi er glade for å kunngjøre at vår NetNordic SOC-tjeneste (Security Operation Center) har blitt tildelt ISO/IEC 27001:2013. ISO/IEC 27001 er en allment kjent internasjonal standard innen bransjen, og den gir alle kravene som trengs for et ISMS (Information Security Management System).

Dette anerkjente sertifikatet viser at NetNordic SOC kan administrere kundeinfrastruktur og sikkerheten til organisasjoners eiendeler, for eksempel finansiell informasjon, intellektuell eiendom, ansattes detaljer, sikkerhetsprosesser og teknologi, som er avgjørende for å beskytte dataene eller informasjonen vår som er betrodd av tredjeparter.

«NetNordic SOC er en ISO 27001-sertifisert pan-nordisk sikkerhetstjeneste, som hjelper ledende nordiske kunder med å sikre og beskytte infrastrukturen mot cybertrusler og fullføre sanntidsrespons og -service i et stadig mer krevende eksternt miljø», sier Jarl Øverby, administrerende direktør i NetNordic Group.

NetNordic SOC tilbyr organisasjoner førsteklasses sikkerhetsbeskyttelse!

ISO 27001-sertifisert SOC-tjeneste er en omfattende tjeneste for overvåking av cybersikkerhet og gir førsteklasses beskyttelse for organisasjoner. Tjenesten muliggjør en sanntidsreaksjon på misbruk av informasjonsbehandlingssystemer, datainnbrudd og datalekkasjer, samt å finne og svare på ulike informasjonssikkerhetsavvik og cybertrusler.

NetNordic SOC-tjenesten integreres sømløst med alle IT-miljøer, og er en alt-i-ett-sikkerhetstjeneste, som fungerer 24/7/365, for å sikre sikkerheten til hele organisasjonen for våre kunder.

«Sikkerhet er på toppen av vår strategi, og kompleksiteten ved å drive en egen SOC-tjeneste krever gode prosesser, systemer og mennesker, på det aller høyeste nivået. Vi er forberedt på å ta en ledende rolle i det nordiske sikkerhetstjenestemarkedet og samarbeide med kunder om deres beskyttelse av den driftskritiske infrastrukturen. Overholdelsen av ISO 27001-sertifiseringen er en naturlig milepæl i denne ambisjonen», avslutter Jarl Øverby, administrerende direktør i NetNordic Group.

Les mer om vår Security Operations Center-tjeneste, NetNordic SOC.

Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt:

Jarl Øverby, CEO, NetNordic Group
jarl.overby@netnordic.com, phone: +47 982 17 009

Markus Alkio, Group VP, SOC and Information Security Services, NetNordic
markus.alkio@netnordic.com, phone: +358 44 777 9001

NetNordic er en nordisk systemintegrator, spesialisert innen områdene nettverk, sikkerhet og samarbeid. NetNordic leverer kundespesialiserte løsninger og tjenester. Vi streber alltid etter å være våre kunders «Beste følgesvenn», vi ønsker å hjelpe våre kunder med deres digitale aktivering gjennom design, levering og administrasjon av neste generasjons tjenester og løsninger. NetNordic har hovedkontor i Oslo. NetNordic hadde cirka 1,8 milliarder kroner i omsetning (proforma) i 2020. Etter oppkjøpet har selskapet cirka 520 ansatte fordelt på 14 kontorer i Norden, og våre løsninger distribueres gjennom datter-selskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Majoritetsaksjonær i NetNordic er Norvestor. Les mer på www.netnordic.no og følg oss på sosiale medier for flere oppdateringer.

Contact by mail