Contact by mail

Personvern

Generelt om personvern i NetNordic

Vi tar ditt personvern på alvor, og vil kun bruke de opplysninger vi innhenter i overenstemmelse med personvernloven. Vi henter kun inn slik informasjon i de tilfeller hvor det er relevant for din befatning med NetNordic. NetNordic samler inn informasjon om deg gjennom registrering av kontaktinformasjon i interesseskjemaer, påmelding til nyhetsbrevlister og anonymisert brukerstatistikk på våre nettsider. Behandling av disse personopplysningene skjer i henhold til norsk personvernlovgivning, som har som formål å sikre dine opplysningers konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og kvalitet. Vi vil aldri selge, eller utlevere din informasjon til tredjeparter for bruk i markedsføring e.l. Vi vil kun utlevere din informasjon dersom vi blir pålagt dette av politimyndigheter, med gyldig hjemmel i norsk lov.

Kontaktskjema

Ved innsendelse av kontaktskjema samler vi inn den informasjonen du oppgir, (navn, telefonnummer, epost). Dette er nødvendig for at vi skal kunne ta kontakt med deg og besvare din henvendelse. Informasjon vi samler inn vil ikke brukt utover dette, og vil aldri bli solgt eller overlevert til tredjeparter.

Nyhetsbrev

Dersom du godkjenner at vi sender deg nyhetsbrev, enten ved å aktivt melde deg på gjennom våre nettsider, eller ved å godta dette på andre måter, vil vi sende deg relevant informasjon om våre produkter, endringer i våre tjenester, aktuelle kampanjer, seminarer og lignende. Du kan til enhver tid melde deg av nyhetsbrevlisten ved å trykke på linken nederst i nyhetsbrevet. Utsendelse av nyhetsbrev blir gjort gjennom en tredjepartsleverandør, og vil bli gjort av vår databehandler Picapoint. De har taushetsplikt og vil kun behandle din informasjon (epostadresse og navn) i henhold til de føringer vi setter for nyhetsbrevutsendelser. De vil aldri selge din informasjon til tredjeparter, eller misbruke denne informasjonen på noen annen måte.

Påmelding til arrangementer i regi av NetNordic

Dersom du melder deg på et arrangement i regi av oss, vil du bli bedt om å oppgi en del informasjon for å hjelpe oss med å fasilitere arrangementet. Denne informasjonen vil være firmanavn, eventuelle deler av arrangementet du ikke ønsker/ønsker å være med på samt eventuelle allergier. Denne informasjonen vil kun bli brukt til å legge til rette for din deltakelse på best mulig måte, og vil håndteres i samsvar med personvernloven. Informasjonen vil lagres og behandles av vår databehandler, og vil aldri utleveres til noen utenforstående. Dersom du melder deg på et arrangement i regi av NetNordic sammen med en av våre partnere, vil kontakt informasjon deles med dem.

Vi bruker følgende programmer og Cookies til markedsføring:

  • Pardot
  • Salesforce
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn

Se vår Cookie policy ved å klikke her!