Contact by mail

6. januar 2016

NetNordic tilbyr sikkerhetsløsninger fra Palo Alto Networks

NetNordic har gleden av å informere om vårt samarbeid med Palo Alto Networks. NetNordic har inngått partneravtale med sikkerhetsgiganten, og blir nå del av Palo Alto Networks globale partnerprogram NextWave.

Dette betyr at NetNordic får en styrket posisjon som leverandør av innovative løsninger innen IT-sikkerhet.

– Vårt mål er å være i forkant av utviklingen, og således alltid være i posisjon til å tilby de løsninger som best dekker kundens behov. Palo Alto Networks tilbyr en imponerende teknologi, og våre kunder viser stor interesse for løsningene, uttaler Egil Søgaard, salgsdirektør i IPnett/NetNordic.


Leveranser for Schibsted konsernet

NetNordic og Palo Alto Networks har samarbeidet tett i kundeforholdet med Schibsted, og har gjennom de siste 6 månedene implementert svært avanserte sikkerhetsløsninger for Schibsted-konsernet. Prosjektet har bidratt til å bygge unik spisskompetanse hos NetNordic, som nå sitter på en konsulentbase med inngående kjennskap til Palo Alto Networks sin teknologiske plattform.


Eventyrlig vekst

Palo Alto Networks har opplevd en eventyrlig vekst de siste årene. Selskapet beskytter over 28 000 selskap i over 140 land, og har kunder innen både privat og offentlig sektor, samt en rekke service providere. Løsningene gir blant annet effektiv beskyttelse mot avanserte dataangrep, og hjelper selskaper med å trygge sine verdier. Den tekniske plattformen er Palo Alto Networks spydspiss inn i et konkurransedrevet marked. Plattformen er utviklet fra grunnen av, og er godt tilpasset dagens markedsbehov med en rekke funksjoner som muliggjør skalering og tilpasninger til kundens systemer.

– Palo Alto Networks vil være et solid tilskudd til vår portefølje. Løsningen bygger på en meget avansert teknisk plattform som er mer innovativ enn det meste som finnes i markedet. Vi er svært begeistret over å kunne hjelpe våre kunder med å sikre og trygge sine IT-løsninger. Våre kunder skal være skodd for fremtiden, sier Egil Søgaard, Salgsdirektør IPnett/NetNordic.

– Vi er svært glade for å inngå samarbeid med NetNordic som har et solid nedslagsfelt i hele norden. NetNordic er en godt etablert leverandør, med en rekke store kunder. Deres tekniske kompetanse innen nettverk og sikkerhet gjør dette til et viktig strategisk samarbeid for oss, sier Michael Herman, VP, EMEA channels, Palo Alto Networks.