Contact by mail

26. mars 2019

NetNordic styrker styret med erfarne bransjepersoner

NetNordic opplever en sterk vekst som nordisk systemintegrator. Løsninger og tjenester knyttet til sikkerhets-, nettverks- og kommunikasjonsområdene ser en rivende utvikling. For å styrke vår erfaringsbase, og underbygge den videre veksten i NetNordic, er vi i dag glad for å ønske Marina Lønning og Erik Heilborn velkommen i NetNordic sitt styre.

«De vil med sin bransjeerfaring tilføre kompetanse og erfaring til den videre strategiske utviklingen, og vi utvider med dette ytterligere markedserfaringen i Sverige og Danmark», sier styreleder Christian Sontum i NetNordic Group.

Marina Lønning har gjennom en årrekke hatt fremtredende lederroller i Telenor Norge og i TDC Group. Erik Heilborn har lang bransjeerfaring fra IT og Telekom og var blant annet administrerende direktør for TDC Sverige i nesten 8 år.  

«Vi er imponert over NetNordic sin utvikling gjennom flere år og den solide industrielle posisjonen selskapet har tatt. NetNordic sin evne til å gjøre gode oppkjøp og integrere virksomhetene på en fornuftig måte gjør at vekstmulighetene også fremover er solide. Vi ser frem til å bidra med vår kompetanse og erfaring, og jobbe tett med ledelsen og Norvestor», sier Marina Lønning og Erik Heilborn.

Kontaktpersoner for ytterlige spørsmål:

Christian Sontum, Styreleder NetNordic Group,
Mail: Christian.sontum@norvestor.com, tlf. +47 991 53 698.

Marina Lønning, tlf +45 21 70 15 50

Erik Heilborn, tlf +46 70 242 52 30

OM NETNORDIC

NetNordic er en nordisk systemintegrator spesialisert på løsninger og tjenester innen nettverk, kommunikasjon og sikkerhet. Som «Best Companion» skal NetNordic bidra til å realisere kundens forretningspotensial gjennom effektiv bruk av løsninger og tjenester. 2018 proforma omsetning estimeres til ca 1,2 milliarder. NetNordic har ca 300 ansatte på 14 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Les mer på www.netnordic.no