12. juni 2019

NetNordic kjøper IPCO – behov for større kapasitet innen systemutvikling

”Vår rolle som systemintegrator innen nettverk, sikkerhet og kommunikasjon innebærer tiltagende behov for noe mer skreddersydde kundeløsninger, men fortsatt med basis i kostnadseffektiv standard teknologi, for å støtte kundene i deres jakt på effektive digitale løsninger”, sier Jarl Øverby, konsernsjef i NetNordic, og fortsetter, ”behovet for økt kompetanse og kapasitet innen systemutvikling er sentralt for at vi kan fortsette vår vekst med å tilby ulike tjenester til et bredt utvalg av våre store og mellomstore kunder, og her passer IPCO godt inn i vår vekststrategi med solid kompetanse og relevant erfaring”.

NetNordic har gjennom en årrekke håndtert nettverk-, sikkerhet- og kommunikasjonsløsninger for store- og mellomstore virksomheter. NetNordic tilbyr i økende grad tjenester knyttet til områdene som gir kundene større valgfrihet. Med oppkjøpet av IPCO gjør NetNordic sitt tiende oppkjøp siden 2015.

Verdiøkende digitale løsninger og tjenester bygger på kompetanse og erfaring. Med utvidet kapasitet nærmer vi oss nå 40 personer som arbeider dedikert med systemutvikling på ulike kundeprosjekter og det gjør NetNordic til en markant aktør for å forbedre tjenester og løsninger innen viktige deler av samfunnet. Nettverk, sikkerhet og kommunikasjon er alle sentrale drivere for effektivitet og utvikling i nordisk næringsliv og offentlig sektor, og NetNordic skal ha en ledende rolle i denne utviklingen,” sier Øverby.

”IPCO har gjennom en årrekke arbeidet med store prosjekter og utviklet en solid erfaringsbase og kompetanse innen digitalisering. Det var et naturlig skritt for oss å bli en del av et større miljø slik at vår kompetanse kan komme enda mer til sin rett, og da var NetNordic et naturlig valg. Vi har begge en solid base i Halden og vil med dette ytterlige styrke den lokale tilstedeværelsen. Samtidig vil vårt miljø i Oslo bidra til å styrke NetNordics leveranseevne i store og krevende prosjekter. Vi tilfører kompetanse og kapasitet og gleder oss til å bli en del av NetNordic som har vist en imponerende fremgang som vi skal bidra å forsterke, både i Norge og Norden,” sier Ole Jakob Ottestad, daglig leder for IPCO.

Kontaktpersoner for ytterlige spørsmål:

Jarl Øverby, konsernsjef NetNordic Group, jarl.overby@netnordic.com, tlf. +47 982 17 009.

Ole Jakob Ottestad, daglig leder IPCO, ole.jakob.ottestad@ipco.no , tlf. +47 995 76 976

NetNordic er en nordisk systemintegrator spesialisert på løsninger og tjenester innen nettverk, sikkerhet og kommunikasjon. Som «Best Companion» skal NetNordic bidra til å realisere kundens forretningspotensial gjennom effektiv bruk av løsninger og tjenester. NetNordic har hovedkontor på Lysaker. 2018 proforma omsetning er ca 1,2 milliarder. Etter oppkjøpet vil selskapet ha ca 330 ansatte på 14 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Les mer på www.netnordic.no

IPCO er et norsk konsulentselskap som leverer skreddersøm programvare og utvikler digitale tjenester. Selskapet besitter dyp kompetanse innen prosjektledelse, IT Service Management, softwareutvikling, skreddersøm og vedlikehold av løsninger. Selskapet har lang erfaring med komplekse prosjekter og har drøye 20 ansatte i Halden.

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail