Contact by mail

5. mars 2018

Ledende i Norden på nettverksløsninger fra Extreme Networks

netnordic.communications AS har oppnådd «Black Diamond Partner»-status hos Extreme Networks.

Den prestisjetunge og eksklusive statusen er den første i sitt slag i Norden. Den baseres på høye krav, og utnevnes kun etter en spesiell invitasjon fra Extreme Networks.

– We were launching our new Unified Extreme Partner Program in January 2018. Pursuing continued success, I´m very pleased to announce that our business partner NetNordic reached the highest level of accreditation as Extreme Networks Black Diamond Partner, sier Michael Grundl, Extreme Networks Channel
Director Europe.

– NetNordic has demonstrated outstanding customer excellence and support quality. We believe they will contribute with their commitment as an Extreme Black Diamond Partner in 2018, to our future growth as leading Networking vendor in the Nordics region, fortsetter Grundl.


Partner og co-delivery

netnordic.communications AS har oppnådd «Black Diamond Partner»-status som en følge av å ha de høyeste sertifiseringer innen salg, design og teknisk personale innen en rekke produktområder, samt oppfylle krav om omsetning og kryss-salg av hele Extreme Networks porteføljen.

I tillegg til den nye partnerstatusen, har også netnordic.communications oppnådd en såkalt «PartnerWorks»-avtale for teknisk support, som betyr at man opptrer som «co-delivery» med Extreme Networks innen service og support i Norden på alle aktuelle løsningsområder.

Våre investeringer høsten 2017 for å oppnå «Black Diamond»-status og «PartnerWorks»-avtale, har vært spesielt rettet mot Extreme Management Center og WLAN porteføljen, og en videreutvikling av våre Extreme Fabric investeringer. Det gjelder både i LAB og for kompetanseutvikling for øvrig.


Ledende i Norden på nettverk og sikkerhet

Som en følge av NetNordics «Black Diamond Partner»-status og «PartnerWorks»-avtale, fikk de i januar 2018 tildeling av minikonkurranse utlyst av Sykehuspartner, på en ny WLAN løsning for Oslo Universitetssykehus.

Om betydningen av den nye statusen, og «PartnerWorks»-avtalen, sier CEO og konsersjef i NetNordic, Jarl Øverby, følgende:

– NetNordic viser på denne måten både produsenter og kunder at vi er, og skal være ledende innen nettverks- og sikkerhetsløsninger. Vårt samarbeid med Extreme Networks er stort og spennende, og vi er i dag ansvarlig for to av de største løsningene levert i Norden: Oslo Universitetssykehus (i samarbeid med Sykehuspartner) og Lunds Universität utenfor Malmø.

I første omgang er installasjonen hos Oslo Universitetssykehus på over 3000 aksesspunkter, aksesskontrollere, management system med tilhørende supportavtale, alt basert på nyeste teknologi fra Extreme Networks.

Løsningen er en del av et større prosjekt på Ullevål, Rikshospitalet og Radiumhospitalet, der Sykehuspartner bidrar til å forbedre det trådløse nettverket for de ansatte, pasienter og gjester i tillegg til diverse medisinsk utstyr.


netnordic.communication AS fortsetter sitt arbeid med å vinne nye kunder, både i privat og offentlig sektor, med Extreme Networks’ ledende nettverks og WLAN-løsninger.