Contact by mail

Hva er Red Team Testing?

Sikkerhet

24. januar 2023


Red Team Testing, også kjent som fysisk sikkerhetstesting, er ganske forskjellig fra vanlig penetrasjonstesting (såkalt PenTest). Fysisk sikkerhetstesting gjør at vi går «on-premise» / «inhouse» og prøver å bryte oss inn i «bygninger», dirker låser og sosialingeniører oss inn i lokalene. Red Team Testing er en type ekte flerlags simulert cyberangrep. Dette for å avgjøre hvor godt en organisasjons personer, nettverk, applikasjoner og fysiske sikkerhetskontroller kan oppdage, varsle og svare på et ekte cyberangrep. IT-organisasjonen kan testes på en mest mulig realistisk måte, for å se nøyaktig hvordan de vil reagere på et cyberangrep. Målet med denne øvelsen er å finne alle svakhetene og forbedre organisasjonens generelle sikkerhetsprogrammer. 

La oss hacke deg – før noen andre gjør det! 

Testing av realistiske cyberangrep og cybersikkerheten

Gjennom Red Team Testing utsetter vi organisasjonen din for realistiske cyberangrep og tester cybersikkerheten din. Hvor forberedt er din organisasjon på å oppdage og håndtere et målrettet angrep mot alt fra teknologi og prosesser til eget personell? En viktig del av Red Team Testing sin rolle er å tenke utenfor boksen. Det inkluderer også å se et problem – eller en løsning – fra flere perspektiver samtidig for å finne alternative veier som målet ikke har tatt hensyn til. 

Red Team Testing et viktig supplement til tradisjonell sikkerhetstesting

Med våre kunder definerer vi først reglene og omfanget, og deretter starter vi Red Team Testing. Etterpå vil vi sende en rapport til kunden som beskriver alle tingene vi har funnet under kritikalitetsnivåene og hvordan vi kan fikse dem. For eksempel, hvis det er dører ulåst, er det en enkel løsning, men det kan være veldig kritisk. Det er veldig ofte at vi finner passord skjult under tastaturer av stasjonære datamaskiner. På denne måten er Red Team Testing et viktig supplement til tradisjonell sikkerhetstesting. Det gir deg en bedre forståelse av organisasjonens sikkerhetsmangler og et grunnlag for hvilke fremtidige investeringer som vil gi deg størst fordel. En rapport som hjelper deg med å prioritere de nødvendige investeringene. 

Når trenger du å ansette et Red Team Testing? 

Som selskap må du ansette et Red Team Testing for å revidere personellets sikkerhetsopplæring og for å bli kjent med hvilke fysiske sikkerhetstiltak som er på plass og fungerer.
På hvilket nivå personvernet ditt er både online og lokalt? 

  • Komplekse regelverk og behov for «compliance»
  • Samspillet mellom ASC Recording insights og Teams
  • Live demo av løsningen
 

Siste innhold - Sikkerhet