Contact by mail

Oppdag brudd på nettsikkerheten – før det er for sent!

Cybersikkerhet

6. september 2022


Oppdag dine cybersikkerhetsbrudd.

Det er flere forskjellige studier som viser at organisasjoner bruker fra dager til måneder på å oppdage mulige cybersikkerhetsbrudd. I følge forskningsdata samlet av Ponemon Institute, hevder så mye som 83 % av organisasjonene at de har hatt mer enn ett cybersikkerhetsbrudd. Den gjennomsnittlige tiden det tar for et selskap å oppdage en cybersikkerhetshendelse når de ikke bruker en SOC, er opptil 212 dager (Upguard, 2022).


Dataene viser at cybersikkerhet bør være øverst på hver organisasjons agenda. Det er også store kostnader forbundet med datainnbrudd, og når et rekordhøyt nivå, kostnadene for et datainnbrudd var i gjennomsnitt globalt med 4,35 millioner USD i totalkostnad i år 2022. De fleste organisasjoner i studien har til og med opplevd mer enn ett datainnbrudd ( Ponemon Institute LLC).


Det blir veldig tydelig at organisasjoner må forbedre sikkerhetsnivåene sine, og raskt finne og stoppe disse angrepene så snart som mulig. Vi i NetNordic er cybersikkerhetseksperter og vi hjelper organisasjoner med å overvåke hele nettverket deres og kan handle og stoppe alle potensielle cybertrusler, 24/7/365.

NetNordic SOC som din sikkerhetspartner.


Med vår NetNordic SOC-tjeneste får du en sikkerhetspartner som er ganske annerledes enn andre tradisjonelle sikkerhetstjenester. NetNordic SOC drives av fullverdige IT-sikkerhetseksperter, vi har utviklet våre egne sikkerhetsverktøy og bruker all den nyeste teknologien, og vi bruker den nyeste trusselinformasjonen som er tilgjengelig over hele verden. Vår NetNordic SOC-tjeneste er også fullt skalerbar og integreres sømløst med ditt eget IT-miljø. Eventuelle godbitinnsikter blir automatisk oversatt til beskyttende retningslinjer og konfigurasjoner. På den måten forhindrer, automatiserer og beskytter vi organisasjonen din mot cybersikkerhetsbrudd.

NetNordic Security Operations Center (SOC) integreres sømløst med din infrastruktur !

NetNordic SOC-tjenesten overvåker hele nettverket ditt og responderer på alle trusler. Vi gir ekstra sikkerhet til virksomheten din gjennom vårt team av fagfolk innenfor cybersikkerhet, sikkerhetsovervåking og omfattende respons på sikkerhetshendelser.

 

Siste innhold - Cybersikkerhet