Contact by mail

NetNordic leverer Security Operations Center (SOC) løsninger til Wihuri

Cybersikkerhet

11. oktober 2023


NetNordic har vært en fantastisk samarbeidspartner, vi har jobbet med dem, og vi vil fortsette å jobbe med dem!

Juha-Matti Heino, CIO at Wihuri Group

Wihuri er et globalt finsk industri- og handelskonglomerat, som driver med emballasje, engroshandel med dagligvarer, teknisk handel og luftfart. Wihuri Group har 5 200 ansatte og opererer i 30 land. I løpet av sin 120 år lange historie har Wihuri vokst fra en liten familiebedrift til en diversifisert global virksomhet. Wihuris omdømme og engasjement har gjort hver divisjon til en leder på sitt eget felt.

Wihuri ønsket å utvide sine cyberfunksjoner, og da GDPR-forskriftene ble obligatoriske, ble det mer og mer avgjørende å også overvåke sikkerhetsbruddet som påvirker deres GPDR-data. I forstudiefasen sammenlignet Wihuri mange leverandører, men etter å ha besøkt NetNordic SOC fysisk og møtt SOC-spesialistene, ble de virkelig imponert over profesjonaliteten.

NetNordic leverer førsteklasses cybersikkerhetstjenester til bedrifter over hele verden. Vi forstår kundens markedsposisjon, deres infrastruktur og deres spesifikke trussellandskap. NetNordic kan også utvikle trusseletterretningsrapporter skreddersydd for hovedstyret, levere gjentakende testing av røde team, eller gjennomføre praktiske øvelser for cyberhendelser.

«NetNordic SOC-tjenesten har økt synligheten, bevisstheten og reaksjonstiden til cybersikkerhetstrusler. Vi er også spente på hva som kommer i neste fase, når vi ser på de neste tre årene, sammen med NetNordic», sier Juha-Matti Heino, CIO at Wihuri Group.


 

Siste innhold - Cybersikkerhet