Contact by mail

Hvorfor bør du velge NetNordic SOC?

Sikkerhet

29. september 2022NetNordic SOC (Security Operations Center) jobber proaktivt. Dette betyr at den kan oppdage cybersikkerhetstrusler, redusere mulige angrep og hendelser, samt isolere og forhindre anomalier i våre kunders IT-miljø, ved at vårt SOC-personell handler og overvåker nettverkene, 24/7/365. Vi støtter alle våre kunders behov, uavhengig av om deres infrastruktur består av lokale, hybrid- eller skyløsninger.
Vi har også muligheten til å integrere våre kunders forretningskritiske løsninger og applikasjoner til vår NetNordic SOC-tjeneste. På den måten kan vi for eksempel også oppdage og identifisere brudd hos våre kunders HR-systemer eller ERD-systemer, fra forskjellige leverandører. NetNordic SOC-tjenesten kan også ekstremt enkelt skaleres opp eller ned, basert på den enkelte kundes behov på det tidspunktet.

Solid erfaring innen deteksjon og hendelsesrespons.


NetNordic SOCs maskinvare og programvare, det vil si agentene og applikasjonene, jobber sømløst sammen og gir all informasjon som vår SOC-person trenger for å undersøke alle varsler som kommer fra våre kunders miljøer. NetNordic SOC vil gi deg en sanntidsstatus på trussellandskapet og våre dyktige folk kan hjelpe deg med å reagere på alle disse truslene.
Vi har lang og solid erfaring med deteksjon og respons og har vært en del av mange rettsmedisinske undersøkelser. SOC-tjenesten består av den nyeste teknologien, kapasiteter, verktøy, men også vårt profesjonelle og raske responsteam, som er tilgjengelig for våre kunder, døgnet rundt. NetNordic SOC har en stor eksisterende kundebase innenfor både private og offentlige organisasjoner. Vi har solid og dyp erfaring med å forebygge og redusere cybersikkerhetstrusler.

 

Siste innhold - Sikkerhet