Contact by mail

Hva er en SOC – hvorfor trenger du den?

Cybersikkerhet

25. august 2022


Hva er et sikkerhetsoperasjonssenter (SOC)?


Et sikkerhetsoperasjonssenter, også kjent som en SOC, er en fullstendig administrert sikkerhetstjeneste som overvåker, forhindrer, oppdager og reagerer på alle cybertrusler og -hendelser døgnet rundt.

Tjenesten “NetNordic SOC” hjelper våre kunder til raskt å oppdage eventuelle cybersikkerhetsbrudd i deres eget IT-miljø. En SOC er et sentralisert kommandosenter for alle organisasjonens cybersikkerhetsbehov.


SOC-tjenesten samler inn informasjon fra hele verden, det kan være trusselinformasjon, trusselinformasjon og vi samler også inn alle loggdata fra våre kunders egen infrastruktur. IT-infrastrukturen kan omfatte endepunktbeskyttelsessystemer, servere, applikasjoner, brannmurer og så videre.

NetNordic Security Operations Center integreres sømløst med våre kunders egen infrastruktur!
NetNordic Incident Response Team overvåker hele tiden alle våre kunders infrastruktur og systemer, og de reagerer umiddelbart dersom cyberbrudd oppdages. Vi håndterer sikkerhetshendelser 24/7/365 og reduserer alle oppdagede cybersikkerhetstrusler. Våre mennesker, teknologi og prosesser er blant de beste i bransjen.

NetNordic SOC beskytter dine kritiske eiendeler mot sårbarheter!
Som pålitelige sikkerhetsrådgivere, sammen med våre kunder, diskuterer og implementerer vi også en overordnet cybersikkerhetsstrategi. Det er svært viktig at alle virksomheter har en aktiv sikkerhetstankegang når det gjelder datainnbrudd, og vi skaper gjennomtenkte og sikre arbeidsprosesser. Revisjonen inkluderer internkontroll over et selskaps retningslinjer, prosedyrer og teknologier.


Beskytt dine kritiske eiendeler mot sårbarheter, vi tilbyr våre kunder hele spekteret av tjenester du trenger for din sikkerhet. NetNordic vil sørge for at du holder deg oppdatert med cybersikkerhetstrussellandskapet.

 

Siste innhold - Cybersikkerhet