Endepunktsikkerhet

Hvordan er din strategi for beskyttelse av bedriftens endepunkter?  

Tradisjonelle anti-virus og endepunkts sikkerhetsløsninger er ikke i stand til å beskytte moderne infrastruktur og brukerbehov mot stadig mer avanserte cyberangrep. Slik som zero-day utfordringer og avanserte aktører.  Ett skifte mot å jobbe remote (fra ulike arbeidssteder) gjør at mange organisasjoner ser ett behov for å modernisere sikkerhetsmodellen. Dette fordi den etablerte arbeidsmodellen ikke lenger dekker behovet og utfordringene som finnes.  

En annen problemstilling mange bedrifter ikke har en god strategi for er mobile enheter som nettbrett, mobiler og Chromebook-enheter. Dette resulterer i at mange opplever angrep med store konsekvenser. Ettersom mobile enheter allerede og i økende grad utnyttes for autentisering og tilgang til bedriftsressurser, er det viktig å bringe dem inn i sikkerhetsstrategien. En strategi som også ivaretar fokus på mobilt trussel forsvar.

Det å kunne legge alle endepunktsbehov inn under ett helhetlig økosystem er med på å styrker forsvaret. Som et resultat av dette leter mange organisasjoner etter en ny sikkerhetsmodell. En modell som hjelper dem med å beskytte seg mot det moderne trussel landskapet, og samtidig redusere angrepsflaten.

NetNordic gjør bedriften din i stand til å dekke alle moderne behov innenfor endepunktsikkerhet. Dette gjøres med unike muligheter for sikring av containere, active directory og identitets angrep, og markedets beste malware beskyttelse.

Løsningene har naturligvis alle vanlig avanserte funksjoner innenfor

  • XDR
  • AI
  • Maskinlæring

Ved å benytte slike funskjoner gjør det at man raskt kan implementere, samt at det er enkelt og drifte. Med løsningene og tjenestene fra NetNordic kan du beskytte brukere og IT, OT og IoT infrastruktur, uavhengig om den er on-premise eller en hybrid sky. 

NetNordic leverer endepunkt sikkerhet sammen med rådgivning, SOC deteksjon og respons tjenester, slik at man får alt av kompetanse og tjenestebehov på ett sted. En god endepunkts sikkerhetsstrategi handler ikke bare om beskyttelse av endepunkter, men også beskyttelse av merkevare og forretningskontinuitet!

Ta kontakt om dere ønsker å snakke med en rådgiver fra NetNordic.

Innholdskategori

Innhold

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail