Contact by mail

NetNordic ble «Aruba Partner of The Year 2022»

Nettverk

3. april 2023


3. mars i år ble NetNordic tildelt prisen «Aruba Partner of the Year». Vi i NetNordic er ekstremt stolte av å motta denne prisen og for å bli anerkjent for vårt arbeid. Det er det dyktige og dedikerte Aruba-teamet som ble tildelt prisen. Teamet leverer alltid på høyeste nivå. Deres kompetanse har gjort sitt til at vi har blitt tildelt denne prisen blant mange andre nominerte.

For å motta prisen var disse tilsted, fra venstre: Stig Alstedt (HPE Aruba), Steinar Jacobsen (HPE Aruba), Lars Tefrum (NetNordic), Jarle Warhuus (NetNordic) og Håkon Bergene (NetNordic), Jorunn Berdal (HPE Aruba) og Kathrine Kvam Bergsaker (HPE Aruba).

Vi vil takke HPE Aruba Enterprise for å anerkjenne vår innsats. En stor takk til våre kollegaer og  parter involvert. Vi ser frem til et like bra samarbeid i årene som kommer.

– Litt om Aruba Central administrasjon og overvåking (Nettverk som en tjeneste – NaaS)

I nettverk som en tjeneste basert på Aruba kan man bygge en løsning med hele Arubas produktportefølje. Det skybaserte administrasjons og overvåkningsverktøyet Aruba Central tilbyr et enkelt, sikkert og kostnadseffektivt grensesnitt. Porteføljen dekker alle tenkelige bruksområder.

Aruba Central er hjertet i Arubas Edge Services Platform (ESP) som lager nettverkets «sjette sans». Ved å ta i bruk utstrakt bruk av kunstig intelligens og maskin læring i plattformen. Med Aruba Central sin gjesteløsning er det enkelt å lage tilpasninger for ulike enheter, lokasjoner o.l.

NetNordic og Aruba har bred erfaring innenfor en rekke vertikal områder. Slik som Hotell og reiseliv, Handel, Undervisningsinstitusjoner, Kommuner og fylker.

Interessant ? – Les mer om Aruba her eller fyll ut kontaktskjema under for å ta en prat med en av våre dyktige kollegaer

 

Siste innhold - Nettverk