Contact by mail

Er kontoret utdatert etter pandemien?

Nettverk

4. november 2021


Økt bruk av digitale verktøy krever et oppgradert nettverk på arbeidsplassen. En abonnementsløsning uten forhåndsbetaling eller bindingstid gir mange fordeler.

Er nettverket tregt? Dekningen for dårlig? Klager de ansatte på utilstrekkelig mobilitet? Dette har en naturlig forklaring: Hverdagen har endret seg, og det er nødvendig å tilpasse seg.

– Etter pandemien kommer de ansatte tilbake til et utdatert kontor. I prinsippet har det ikke skjedd noe på kontornettverket på to år, men brukerne har beveget seg ti år frem når det gjelder samhandling, sier Key Account Manager Lars Christian Andersen i NetNordic Norway AS. Selskapet står bak en løsning med abonnementsbasert nettverksutstyr, som gir mange fordeler for store og mellomstore bedrifter.

– I dag er det sjelden et møte uten at noen av deltakerne er på video. Og vi vet alle hvor irriterende stotring og hakking kan være. Det betyr et dårlig møte. De nye digitale verktøyene krever kraftigere nettverk. Og med denne abonnementsløsningen kan virksomheten returnere, bytte, oppgradere og utvide utstyr etter behov, forklarer Andersen.

Mange gevinster

Etter gjenåpningen av samfunnet består arbeidsdagen av mer hjemmekontor, flere videomøter og utvidet mobilitet. Mange bedrifter planlegger også å redusere kontorarealene sine for å legge til rette for dette. Denne utviklingen krever at man optimaliserer et datanettverk som bygger opp under virksomhetens skystrategi.

– Når du tar i bruk tjenester i skyen settes andre krav til infrastruktur og sikkerhet. Det kreves andre kapasiteter og andre mekanismer i nettverket for at de ansatte skal ha en sømløs hverdag uten forsinkelser, sier Andersen.

Og gevinstene med NetNordics abonnementsløsning er mange:

  • Brukerne får en bedre IT-hverdag. En oppgradert løsning vil medføre at det er lettere å logge seg på nett både fra jobb, fra hjemmekontor og hos kunder. I tillegg får du et mer stabilt nett – uten utfall, og du kan flytte på deg uten problemer.
  • IT-avdelingen får en økt grad av automatikk i nettet. De får høyere grad av sikkerhet, og mer kontroll. I tillegg får man mulighet til å rapportere på kvaliteten i nettet og eventuelle sikkerhetstrusler.
  • Økonomiavdelingen får en forutsigbar forretningsmodell. Det er ingen bindingstid og ingen forhåndsbetaling. Løsningen er skalerbar, og utgiftene er en driftskostnad som justeres etter faktisk bruk. Det gir trygghet.

Tilpasses behov

Når det handler om IT er sikkerhet et avgjørende element. Det fins mange potensielle trusler fra mange ulike hold. Med abonnementstjenesten er man koblet til NetNordics driftssenter for aktiv overvåking og man får tilgang til det administrative brukergrensesnittet etter eget ønske.

Alt er tilrettelagt kundens behov – og kompetanse.

– Vi tilpasser oss kompetansenivået som bedriften trenger. Noen sitter med mye kunnskap in-house, men teknologien er i rask endring og mange har ikke mulighet til å oppdatere seg i bredden innen hvert fagfelt. Da kan det være lurt å slå seg sammen med noen som har den kompetansen. Hos oss kan man velge det servicenivået som passer. Ønsker du full drift, kun support eller noen som kan hjelpe deg når det brenner? Vi kan møte alle ulike behov, avslutter Andersen.

 

Kontakt oss

Lars Christian Andersen

Siste innhold - Nettverk