Contact by mail

Julechallenge – julekalender til inntekt for Kirkens Bymisjon

NetNordic

23. november 2023


Julechallenge er årets fineste julekalender som utfordrer deg til å bevege deg gjennom hele desember.

Man kan velge mellom 4 ulike varianter med et ulikt antall kilometer. Avhengig av hvor mye en selv ønsker å bevege seg totalt gjennom desember. Hver dag fra 1. til 24. desember åpner man en ny luke som forteller hvor mange kilometer du skal bevege deg denne dagen.

Bak hver luke skjuler det seg et visst antall km. Hvordan du gjennomfører hver enkelt luke er opp til deg. Du kan gå, gogge, jogge, løpe, gå på ski, sykle, være ute eller inne på en tredemølle. Mulighetene er mange, slik at man skal kunne klare å gjennomføre noen kilometer hver eneste dag.

Lyst til å melde deg på? – Det kan du gjøre her

Gled noen som gruer seg til jul

På denne tiden i fjor var matkøene lange og i media fikk vi se barnefamilier som fortvilte over strømpriser og for første gang opplevde en høytid i fattigdom. Da er det godt å vite at små ting kan utgjøre en stor forskjell.

Kirkens Bymisjon har utlånssentraler der barn og unge kan låne gratis utstyr og oppleve aktiviteter. De har møteplasser og skaper felleskap for dem som lever i ensomhet. I tillegg har de arbeidstrening for både unge og voksne som har falt ut av skolen eller som ikke kommer inn i det ordinære arbeidslivet.

For hver person som melder seg på bidrar vi til et varmt måltid for Kirkens Bymisjons Juleaksjon; Gled noen som gruer seg til jul. Kirkens Bymisjon dekker bord i alle deres kafeer og på alle deres møteplasser slik at de som trenger det får et godt sted å være i jula. Med julemat, stearinlys og noen å dele jula med. Det betyr at din påmelding bidrar til at de kan servere et varmt måltid til noen som trenger det!

Les mer om Kirkens Bymisjon og alt det fine de gjør på deres nettsider.

Julechallenge hos NetNordic

Det er sosialkomiteen i NetNordic som har satt i gang dette initiativet hvor NetNordic Norge sponser påmeldingen. De ønsker at dette skal skape en motiverende og positiv lagånd, der alle ansatte skal gis muligheten til å bevege seg mer i en hektisk hverdag. Vi deltar som et lag og vil motivere hverandre til bevegelse og aktivitet for en god sak gjennom hele desember.

Vil din bedrift også bli med på julechallenge? Da kan dere registrere dere ved å klikke her.

Gled en som gruer seg til jul!


 

Siste innhold - NetNordic